25
april
2014
|
02:00
Europe/Amsterdam

De Mercedes-Benz Collectie 2014 – verfijnd, sportief, praktisch

Mercedes-Benz presenteert de Collectie 2014, een prachtige verzameling van lifestyle producten die door hun kwaliteit en uitstraling perfect aansluiten bij het merk. Er zijn prachtige items voor dames en heren in acht categorieën: horloges, accessoires, mode, reizen, sleutelhangers, cadeautips, sport en AMG. De uitgebreide catalogus is online in te zien via deze link

Mercedes-Benz heeft van oudsher een breed assortiment horloges. Nieuw in de 2014 Collectie is de Chronograaf Ceramic voor heren. Dit horloge met Ronda 5021 quartz-uurwerk wordt in Zwitserland gemaakt. Het is waterdicht tot 5 bar. Nieuw voor dames is het Business in Style-horloge met vergulde accenten - eveneens van Zwitserse makelij.

Stijl en klasse: Accessoires

In de Accessoire collectie is volop ruimte voor fraai schrijfgerei. Heel bijzonder zijn bijvoorbeeld de LAMY Studio ballpoints die leverbaar zijn in originele lakkleuren van Mercedes-Benz. Ook nieuw in deze lijn: de Classy Punk zonnebril met mediterrane flair voor dames.

Tijdloze chic: Mode

De kledinglijn van Mercedes-Benz is zeer omvangrijk – voor hem én haar. Nieuw voor heren zijn bijvoorbeeld het zwarte Businessjack en de Bicolor stropdas.

De luxe van Reizen

Mercedes-Benz staat voor reizen in stijl én comfort. De artikelen uit de Collectie 2014 sluiten daar perfect bij aan. Neem nou de nieuwe Urban Chic handtas voor dames. Deze lederen tas is ontworpen door Emma Brown en wordt gemaakt in Italië. Samsonite maakt speciaal voor Mercedes-Benz de Firelite Spinnerkoffers in diverse uitvoeringen

Klik en klaar: Sleutelhangers

De Collectie 2014 kent een breed aanbod aan sleutelhangers. De sleutelhanger met typeaanduiding van de Mercedes-Benz modellen is een echte klassieker. In 2014 wordt het programma aangevuld met de luxe, fraai afgewerkte Cannes-sleutelhanger.

Cadeautip

De ster van Mercedes-Benz is en blijft populair. Daarom is hij er nu ook als briefopener. Leuk voor kinderen zijn speciale poloshirts, sweaters en caps. Voor hen is er ook een speciale, vrolijk uitgevoerde (school)tas.

Sportief onderweg

Ook de Sportcollectie is omvangrijk. Hij omvat bijvoorbeeld de nieuwe Cartbag voor golfclubs en een breed aanbod van (sport)fietsen – er is zelfs een loopfiets voor kleine kinderen. Ook de lijn sportkleding is indrukwekkend. In de Collectie 2014 is er bijvoorbeeld veel aandacht voor de officiële teamkleding van het succesvolle MERCEDES AMG PETRONAS Formule 1 team.

High-end: AMG

De pure performance van AMG komt ook in de Collectie 2014 op stijlvolle wijze naar voren. Zo zijn er AMG-hoesjes voor smartphones én voor de iPad. Ook fraai en praktisch: de paraplu’s in de voor AMG typische antracietkleur en een breed assortiment bureauaccessoires.

Alle informatie over de Mercedes-Benz Collectie 2014 is te vinden via
www.mercedes-benz.nl/collection