22
juni
2005
|
02:00
Europe/Amsterdam

Zorgeloos de zomer door dankzij Mercedes-Benz Vakantiecheck

  • Voor slechts € 35 controle op alle vitale punten

  • Gratis wasbeurt

  • Vouchers met aantrekkelijke aanbiedingen

Met de vakantieperiode en de bijbehorende vaak lange ritten voor de deur is het verstandig om ook een Mercedes-Benz aan een deskundige controle te onderwerpen om er zeker van te zijn dat in de vakantie niets het rijplezier en -comfort bederft. Daarvoor is er de Mercedes-Benz Vakantiecheck, een zorgvuldig uitgevoerde controle bij de Mercedes-Benz dealer. Voor slechts € 35 worden alle vitale punten van een Mercedes-Benz personenauto gecontroleerd. Bovendien krijgt iedereen die een afspraak maakt voor een Mercedes-Benz Vakantiecheck een gratis wasbeurt voor de auto.

Elementen die tijdens de Mercedes-Benz Vakantiecheck gecontroleerd worden, zijn het peil van olie en vloeistoffen, de verlichting, spanning en conditie van de banden, de remmen, de airconditioning, de (eventuele) trekhaak en bijbehorende aansluitingen. Aanvullend kan ook een controle van de alarminstallatie worden doorgevoerd, die door verzekeringsmaatschappijen periodiek wordt verlangd. Hiervoor moet € 23 worden betaald, inclusief de afmelding bij SCM.

De Vakantiecheck folder bij de Mercedes-Benz dealer, bevat een aantal vouchers met aantrekkelijke zomeraanbiedingen. Zo zijn er interessante kortingen op navigatie-CD’s en dakboxen en zijn een zonnebril, een draagbare koelbox en een fraaie reistas uit de Mercedes-Benz Motorsport Collection nu extra aantrekkelijk geprijsd.