06
juni
2007
|
02:00
Europe/Amsterdam

Zomers voordeel bij smart

De smart centers in Nederland bieden tijdens de ‘smart picknickweek’ van 16 tot en met 22 juni volop zomervoordeel aan. Niet alleen staat de aantrekkelijke smart fortwo klaar voor een uitgebreide proefrit, ook kunnen smart-rijders tijdens deze week terecht voor een gratis zomercheck van hun auto. Ook kunnen ze profiteren van een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Om het zomergevoel te accentueren, trakteert smart mensen die iemand meenemen om een proefrit te maken op een goedgevulde picknickmand.

De zomercheck is dé gelegenheid om een smart voor het aanbreken van de vakantieperiode op een aantal belangrijke punten te laten nakijken. Ervaren medewerkers van de smart centers en smart service centers voeren deze check uit. Zij controleren de auto onder meer op de verlichting, ruitenwissers en ruitensproeiers, vloeistoffen, banden, accu, remmen en het koelsysteem. Bezitters van een smart kunnen deze zomercheck tijdens de ‘smart picknickweek’ bij hun smart center gratis laten uitvoeren. smart rijders die een check laten uitvoeren, krijgen een uniek smart picknickkleed kado. Afgaand op de enorme belangstelling in de afgelopen jaren is het overigens niet onverstandig om vooraf een afspraak te maken.  

Wie dan toch bij het smart center is, kan en passent van een aantal aantrekkelijke aanbiedingen gebruik maken. Er is flink voordeel te behalen op onder andere een portable smart navigatiesysteem, een hippe zonnebril of keycord. Zowel voor de nieuwe smart fortwo coupé en cabrio als voor de vorige modellen van de fortwo zijn fietsdragers tijdens deze week extra aantrekkelijk geprijsd. 

Een bezoek aan het smart center is tussen 16 tot en met 22 juni dus meer dan ooit de moeite waard. Vanaf 23 juni tot en met 31 augustus kunnen smart rijders een zomercheck laten uitvoeren voor slechts € 9,95.