02
juli
2009
|
02:00
Europe/Amsterdam

Zeventig B 150 BlueEFFIENCY-modellen voor de marktleider in schadeherstel: Care kiest voor klasse, kwaliteit en milieubewustzijn

Care, het schadeherstelbedrijf met meer dan vijftig vestigingen in Nederland, neemt in totaal zeventig Mercedes-Benz B 150 BlueEFFICIENCY-modellen in gebruik als vervangend vervoer voor (zakelijke) klanten. De eerste auto’s zijn al ingezet, maar vandaag vond de officiële overhandiging plaats bij Mercedes-Benz Nederland B.V. in Utrecht. Dat Care voor Mercedes-Benz heeft gekozen, is niet toevallig – het merk heeft veel gemeen als het gaat om kwaliteit, klantgerichtheid en milieubewustzijn.

De B-Klasse BlueEFFICIENCY-modellen voor Care, de marktleider in schadeherstel, worden gefaseerd afgeleverd door Stern Auto. Naar verwachting gaat het 70ste exemplaar in oktober de weg op. Alle auto’s zijn uitgevoerd in de kleur Poolzilver en standaard voorzien van een navigatiesysteem. De B-Klasse van Mercedes-Benz koppelt compacte buitenafmetingen aan een opvallend ruim en comfortabel interieur. En BlueEFFICIENCY staat in dit geval voor het groene energielabel B.

De B-ewuste keuze van Care

De levering van de zeventig B-Klasse-modellen aan Care is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Mercedes-Benz Nederland en Stern Auto. Namens Care was Gert-Jan Fortuin nauw bij de overeenkomst betrokken. Fortuin daarover: “We hebben bewust voor de B-Klasse gekozen omdat deze auto multi inzetbaar is in onze vervangend vervoer vloot. Met de B-Klasse bieden we onze klanten om te beginnen ruimte en representativiteit. Het navigatiesysteem met bluetooth zorgt daarbij voor extra gemak. De werkwijze van Care is daarnaast zo milieuvriendelijk mogelijk en we vinden dat we dat ook tot uiting moeten brengen in ons wagenpark. De zuinige B 150 vult ook dat aspect met zijn groene B-label perfect in. Met deze auto bieden wij onze klanten op alle fronten hoogwaardig én verantwoord vervangend vervoer.”