10
juni
2005
|
02:00
Europe/Amsterdam

Zeven Actros 1841 LS Lowliner trekkers

  • Zeven Actros 1841 LS Lowliner trekkers

  • Telligent automatische versnellingsbak en Megaspace cabine

  • R&O contract met de Smeets vestiging Ittervoort houdt Schroën-Vossen mobiel

Logistiek dienstverlener Schroën-Vossen B.V. met vestigingen in Kelpen en Roermond heeft ruime ervaring op het gebied van nationale en internationale transporten. Met zo’n 200 trekkende eenheden timmert de organisatie in Europa flink aan de weg. Om haar tevreden klanten in de toekomst optimaal te blijven voorzien van de mobiele diensten, klopte transportbedrijf Schroën-Vossen aan bij de nieuwe vestiging van Smeets Autogroep in Ittervoort.

Onlangs werden de sleutels van zeven Actros 1841 LS Lowliner trekkers door verkoper Ron Pijnenborgh van Smeets Autogroep aan Schroën-Vossen overhandigd. Deze trekkers, voorzien van een Telligent automatische versnellingsbak gecombineerd met de royale Megaspace cabine, staan garant voor een flinke dosis chauffeurscomfort. De Actros staat bekend om zijn betrouwbaarheid en lage brandstofverbruik waardoor Mercedes-Benz een truck met een lage kilometerkostprijs levert. Voor het vervoer van het stukgoed binnen Europa zijn de Actrossen voorzien van een schotelhoogte van slechts 95cm waardoor een volumeoplegger getrokken kan worden.

Schroën-Vossen heeft gekozen om alle voertuigen middels een R&O-overeenkomst te laten onderhouden door de officiële Mercedes-Benz dealer. Met jaarlijks 120.000 kilometer per Actros, zijn hiermee de variabele kosten omgezet naar vaste en vooraf bekende, lage tarieven. Inmiddels zitten de eerst kilometers er op en aan de positieve geluiden van de chauffeurs te horen zal dit succes in de toekomst zeker een vervolg krijgen.