18
januari
2017
|
01:00
Europe/Amsterdam

Winters gameplezier met Mercedes-AMG GT R

In de racegame Forza Horizon 3 kunnen spelers nu in de nieuwe Blizzard Mountain-uitbreiding met de Mercedes-AMG GT R over besneeuwde wegen en ijzige hellingen rijden. Eind december lanceerde gameontwikkelaar Turn 10 Studios & Playground Games een videogame met daarin de Mercedes-AMG GT R die door het prachtige winterse landschap in het spel ‘danst’.

Precies op tijd voor het winterseizoen heeft Turn 10 Studios & Playground Games Blizzard Mountain geïntroduceerd, de eerste downloadable content-uitbreiding (DLC) voor de Windows 10 en Xbox One game Forza Horizon 3. Zoals de naam al aangeeft, kunnen spelers hun auto en talent op de proef stellen tijdens een trip naar de top van de Blizzard Mountain, deelnemend aan sneeuwraces en andere winterse wedstrijden. Met de uitbreiding kunnen spelers ook deelnemen aan de nieuwe Snow Drift/challenge, met daarin de Mercedes-AMG GT R uit de Logitech G Car Pack-uitbreiding. Bij deze challenge moeten spelers vijftig driftvaardigheden op ijs binnen 4 minuten afronden om het eind te halen.

De gameontwikkelaars hebben de nieuwe challenge gevierd in een coole en feestelijke video waarin de Mercedes-AMG GT R door de sneeuw danst op de Bloemenwals uit de Notenkraker van Tsjaikovski. De video kan op diverse Mercedes-AMG en Mercedes-Benz socialmediakanalen bekeken worden:

https://www.facebook.com/MercedesBenz/videos/10154871647381670/

Over Forza Horizon 3

Ontwikkeld door Turn 10 Studios & Playground Games, was Forza Horizon 3 vorig jaar de best verkochte en hoogst scorende racegame, waarmee de positie van Forza als succesvolste racefranchise op alle platforms werd versterkt. Meer informatie over Forza op www.forzamotorsport.net