17
januari
2006
|
01:00
Europe/Amsterdam

Wijzigingen in de directie van DaimlerChrysler Nederland B.V.

Met ingang van 1 maart 2006 wordt de heer B. Hullerum (36) benoemd als Chief Financial Officer (CFO) van DaimlerChrysler Nederland. Bernd Hullerum krijgt de verantwoordelijkheid over de financiële divisie, waarin de vakafdelingen Finance, Controlling, Logistics en ITM zijn ondergebracht. Hij is daarmee de opvolger van Harald Werner die zijn carrière in Duitsland heeft voortgezet. Bernd Hullerum heeft een aantal internationale functies vervuld bij DaimlerChrysler Services en was voor zijn benoeming bij DaimlerChrysler Nederland (DCNL) verantwoordelijk voor de marketing- en verkoopactiviteiten van Chrysler in Duitsland.

Met ingang van 1 januari 2006 is Ernst-Jan van Eykelenburg (36) benoemd tot Directeur van de divisie Chrysler, Jeep en Dodge van DaimlerChrysler Nederland. Daarmee komt het belang van de Amerikaanse merken binnen het importschap van DaimlerChrysler Nederland volledig tot zijn recht. Van Eykelenburg was al Verkoopdirecteur voor Chrysler, Jeep en Dodge. “Met de komst van veel nieuwe modellen en de lancering van het legendarische merk Dodge is de uitdaging enorm”, aldus Van Eykelenburg.

De directie van DCNL staat onder leiding van President en CEO Bram Schot en bestaat naast Bernd Hullerum en Ernst-Jan van Eykelenburg verder uit Rob Dingemans (Mercedes Car Group), Boudewijn Heilijgers (Bedrijfswagens) en Thomas Weigand (After Sales).