08
mei
2006
|
02:00
Europe/Amsterdam

Volop zomervoordeel tijdens “drive-in”

Tijdens de “drive-in” op zaterdag 20 mei en zaterdag 10 juni bieden de smart centers in Nederland volop zomervoordeel. Niet alleen staan de wendbare smart fortwo en de ruime smart forfour ter beschikking voor een uitgebreide proefrit, ook kunnen smart-rijders (m/v) tijdens de “drive-in” terecht voor een gratis check-up van hun smart. Bovendien kunnen ze profiteren van een aantal aantrekkelijke aanbiedingen.

Bij de speciale check-up voorafgaand aan de zomer wordt elke smart gecontroleerd op de volgende punten: verlichting, ruitenwissers en ruitensproeiers, vloeistoffen, banden, accu, remmen en het koelsysteem. Bezitters van een smart kunnen deze check-up tijdens de “drive-in” bij hun smart center gratis laten uitvoeren. Afgaand op de enorme belangstelling in de afgelopen jaren is het maken van een afspraak overigens wel verstandig.

smart-rijders ontvangen van tevoren een uitnodiging met een aantal aantrekkelijke aanbiedingen: onder andere op speciale fietsdragers -op maat gemaakt voor de smart fortwo en forfour-, een smart onderhoudsbox, een stoer keycord en een smart handdoek voor zwembad of strand. Bovendien maken ze kans op een stoere smart schoudertas als hoofdprijs in een WK Voetbal prijsvraag. Bij inlevering van de prijsvraag ontvangen ze een oranje vikinghoed cadeau. Tevens zijn er scherpe aanbiedingen voor de smart autoverzekering en kan de smart op de beide “drive-in”-dagen gratis worden gewassen. Kortom genoeg reden om op 20 mei of 10 juni aanstaande naar het smart center te komen.

Voor meer informatie over de “drive-in”dagen: kijk op www.smart.nl of bel het smart infocenter op 0900.84.86 (10 cpm).