27
mei
2009
|
02:00
Europe/Amsterdam

Vertrouwen in Vito is groot: Drie jaar gratis reparatie en onderhoud op de Mercedes-Benz Vito

Van 1 juni t/m 31 juli 2009 krijgen klanten van Mercedes-Benz die een Vito bestelwagen aanschaffen drie jaar gratis onderhoud en reparatie op het voertuig. Hiermee onderstreept de importeur het vertrouwen in de Vito die als combi, dubbelcabine en gesloten bestelwagen leverbaar is.

Tot 2012 geen kosten voor onderhoud en reparatie

Wie in juni en juli 2009 een Vito 109 CDI of 111 CDI aanschaft, krijgt drie jaar gratis reparatie en onderhoud bij de officiële Mercedes-Benz dealer. Hieronder vallen activiteiten als APK en roetmeting, olie bijvullen, ruitensproeiervloeistof bijvullen en sleephulp. Maar ook reparatiekosten bij ongeplande stilstand worden kostenloos vergoed. Bij een reparatie en onderhoudscontract (R&O) van vier jaar en een maximum van 30.000 gereden kilometers per jaar, hoeft de klant de eerste 36 maanden niets te betalen voor het contract. De ondernemer met de Vito verzekert zich hiermee van onbezorgd rijplezier zonder dat daar kosten tegenover staan. Dit unieke aanbod levert de ondernemer een besparing van enkele duizenden Euro’s op.

Korting op leasebedrag

Voor wie een Vito aanschaft bij Mercedes-Benz CharterWay op basis van Operational Service Lease profiteert ook van deze actie. Omdat de kosten voor gratis reparatie en onderhoud in het leasebedrag zijn verwerkt, wordt er afhankelijk van de leasetermijn en het aantal jaarlijks gereden kilometers, een korting op het maandbedrag gegeven. Daarmee wordt de Mercedes-Benz Vito nog aantrekkelijker voor de slim calculerende ondernemer.

Geen omkijken

Ondernemers worden door het Assyst-syteem in hun Vito automatisch geattendeerd op de volgende onderhoudsbeurt, dit is afhankelijk van de inzet van het voertuig. Doordat het onderhoud door speciaal opgeleide merkspecialisten conform de voorschriften wordt uitgevoerd, blijft de Vito in optimale rijconditie. Hierdoor vallen ook de kosten van het onderhoud na de actieperiode fors lager uit en wordt de restwaarde positief beïnvloed.

Mercedes-Benz Vito

De populaire Mercedes-Benz Vito is leverbaar in diverse uitvoeringen waardoor deze geheel naar eigen wens en inzet te configureren is. Zo is de bestelwagen in meerdere wielbases en carrosserielengten verkrijgbaar, zowel als combi, dubbelcabine en als gesloten bestelwagen. Daarnaast sluit het motorenprogramma van 70 kW (95 pk) tot wel 150 kW (204 pk) goed aan op de behoeften uit de markt. Succesfactoren van de Vito zijn de uitstraling, de rijke standaarduitrusting en de gunstige aanschafprijs. Standaard wordt de Vito geleverd met ondermeer ADAPTIVE ESP, bestuurdersairbag, TSA aanhangwagenstabilisatie, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen en roetfilter. De Mercedes-Benz Vito is al verkrijgbaar vanaf € 16.800,- excl. BTW en leasen kan vanaf € 95,- excl. BTW per week via Mercedes-Benz CharterWay. Op de Vito is er een roetfiltersubsidie van € 400,- van toepassing.