07
november
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Verlengde zekerheid met SterGarantie

Mercedes-Benz heeft onlangs SterGarantie geïntroduceerd, het nieuwe verzekeringsproduct waarbij ondernemers hun bestelwagens kunnen verzekeren tegen onvoorziene reparatiekosten.

Voor nieuwe bedrijfswagens geldt een volledige fabrieksgarantie van twee jaar met een onbeperkt aantal kilometers. Mercedes-Benz SterGarantie biedt ondernemers de mogelijkheid deze standaardgarantie met één of twee jaar uit te breiden met een Europese dekking die in hoofdlijnen hetzelfde is als de fabrieksgarantie.

Mercedes-Benz komt met het verzekeringsproduct om ondernemers de optie te geven langer onbezorgd door te rijden met hun bedrijfswagens. Met SterGarantie is de ondernemer namelijk verzekerd tegen onvoorziene reparatiekosten zonder kosten van eigen risico. Bijkomend voordeel is dat eventuele reparaties worden uitgevoerd door speciaal opgeleide Mercedes-Benz technici die gebruik maken van originele Mercedes-Benz onderdelen.

Binnen de fabrieksgarantie kan SterGarantie worden afgesloten voor een periode van een of twee jaar aansluitend aan de standaard garantie. Na afloop van de fabrieksgarantie is verlenging uitsluitend mogelijk voor 12 maanden tot acht jaar na eerste kentekenregistratie en een maximum van 200.000 kilometer. SterGarantie is mogelijk voor vrijwel alle Mercedes-Benz bestelwagens en kan worden overgedragen aan een volgende eigenaar.