21
november
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

Veilig en comfortabel de winter door met Mercedes-Benz

Met de juiste uitrusting voor de auto hoef je als chauffeur niet bang te zijn voor de winter. In tegendeel: goede banden en de juiste accessoires dragen bij aan veilige en comfortabele kilometers gedurende het koude jaargetijde. De Mercedes-Benz dealers kunnen voor alle modellen met de ster de geschikte uitrustingen leveren. 

Veilig de wintermaanden door: Mercedes-Benz biedt speciaal op de verschillende automodellen afgestemde complete winterwielen en banden met de markering MO (Mercedes-Original) of MOE (Mercedes-Original Extended met noodloopeigenschappen) op de zijkant van de band. Voor het kwaliteitskenmerk MO of MOE moeten de originele Mercedes-Benz banden voldoen aan 50 parameters. Bovendien zorgen de Mercedes-Benz dealers voor de montage en slaan zij indien gewenst de complete zomerwielen op. 

Alles aan boord: of het nu is voor het skiën, rodelen of snowboarden – met de speciaal voor de modellen geschikte dakdragers en dakboxen komen de sportattributen veilig en comfortabel aan op de plaats van bestemming. De basis voor alle daktransportoplossingen vormen de dakdragers uit de Alustyle-serie. 

Schone oplossingen: oogverblindend witte sneeuw en stralende zon – dat zijn de ingrediënten voor heerlijke winterdagen. Maar af en toe hebben we nu eenmaal ook te maken met sneeuwblubber en druilregen. Dan beschermen originele accessoires van Mercedes-Benz de chauffeur en de auto tegen vuil en zorgen opbergsystemen voor orde in de kofferruimte. 

Sneller op de piste: met geavanceerde telematica-oplossingen die in veel modellen van Mercedes-Benz achteraf ingebouwd kunnen worden, reis je via de kortste weg filevrij naar de wintersport. En voor de kinderen achterin zijn er entertainmentsystemen beschikbaar zodat ook zij kunnen genieten van de reis naar de sneeuw. 

Modebewust naar de après-ski: de Mercedes-Benz Collection biedt chique mode en functionele accessoires voor dames en heren.