30
januari
2006
|
01:00
Europe/Amsterdam

Van Nooijen Betonpompenverhuur completeert wagenpark met een nieuwe Mercedes-Benz Actros

  • Van Nooijen Betonpompenverhuur is sterk afhankelijk van de bedrijfszekerheid van het wagenpark. Dit was één van de redenen om uit te breiden met een Mercedes-Benz Actros 2636 6x4. Daarnaast speelden de uitstekende internationale restwaarde en de mogelijkheid tot de levering van een middenlange cabine bij deze truck een belangrijke rol.

Bedrijfszekerheid vooropVan Nooijen Betonpompenverhuur is een Nederlands bedrijf dat al generaties lang ook internationaal opereert. Nederlandse bouwbedrijven, maar ook Belgische en Duitse bedrijven huren het bedrijf in voor het verpompen van beton op zowel grote als kleine locaties. Van Nooijen bezit drie betonpompen die iedere dag beschikbaar moeten zijn. Soms voor één klus, maar vaak ook voor meerdere opdrachten per dag. Men moet daarom sterk op de bedrijfszekerheid van het wagenpark kunnen vertrouwen.

Uitbreiding wagenpark met Mercedes-Benz Actros 2636 6x4Door de goede relatie met Rüttchen Veghel en de prima ervaringen met de kwaliteit van de Mercedes-Benz Actros besloot Van Nooijen vorig jaar om het wagenpark te completeren met nog een Mercedes-Benz Actros 2636 6x4. Dit type bedrijfswagen wordt vaak gebruikt in deze tak van de bouwwereld, omdat deze zich makkelijk laat manoeuvreren op moeilijk begaanbare bouwterreinen. Daarnaast kon de auto eenvoudig aangepast worden aan de specifieke klanteisen, zoals het opbouwen van een trechter, een mixer en een pomp. Met behulp van een giek wordt het beton vervolgens gestort op de gewenste plaats.

Unieke lange pomp én meer comfort voor de chauffeurUniek aan deze vrachtwagen is de 37 meter lange pomp die is aangebracht: hiermee kan maar liefst 145 m2 beton per uur worden verwerkt. Ook het comfort voor de chauffeur was belangrijk bij de beslissing om deze truck te kopen; de Actros is namelijk voorzien van een middenlange cabine. Hierdoor heeft de chauffeur een meer ergonomische werkruimte. Daarnaast is de Actros staalgeveerd en verzwaard, wat een hoge mate van stabiliteit en bedrijfszekerheid garandeert.

Doorslaggevende argumenten voor de aanschaf van dit type Actros waren tot slot de hoge internationale restwaarde, de goede prijs-/kwaliteitsverhouding en het comfort voor de chauffeur.