03
december
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

Van A-Klasse tot en met E-Klasse: ruim aanbod in modellen met 20% bijtelling

Mercedes-Benz heeft een zeer breed gamma van modellen die bij zakelijke inzet in de 20%-categorie van de fiscale bijtelling vallen. Bij de A- en CLA-Klasse is er keus uit benzine- en dieselmodellen en bij de B-Klasse uit diesel- en aardgasuitvoeringen. De C 220 CDI Limousine- én Coupé komen eveneens in aanmerking voor het 20%-bijtellingstarief. Ook de E-Klasse heeft twee modellen in deze categorie: de E 300 BlueTEC Hybrid Limousine en de E 200 NGD Limousine. Voor diverse modellen gelden tijdelijk inruilpremies tot wel € 3.500.

De trendy A-Klasse is ook in Nederland een succes. De A 180 en A 180 CDI zijn er beide als BlueEFFICIENCY Edition met bijzonder gunstige verbruik- en emissiecijfers. Bovendien zijn ze compleet uitgerust met onder meer actieve parkeerassistent inclusief PARKTRONIC, lederen stuurwiel, cruisecontrol, Audio 20, Becker® MAP PILOT navigatie en Bi-xenon koplampen. De A-Klasse BlueEFFICIENCY Editions zijn er vanaf € 29.995. Daarnaast zijn er nog diverse andere modellen van de A-Klasse met 20% bijtelling. Tot eind dit jaar geldt een inruilpremie van € 2.000 bij aankoop van een nieuwe A-Klasse.

B-Klasse

De B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition is er vanaf € 33.795 en heeft dezelfde complete uitrusting als hierboven genoemd. Daarnaast komen ook de B 160 CDI, de B 200 CDI (automaat) en de aardgasversie B 200 NGD in aanmerking voor 20% bijtelling. Voor de B-Klasse geldt tot en met eind dit jaar een extra inruilpremie van € 1.000. 

CLA-Klasse

Expressieve vormgeving en lage verbruik- en emissiecijfers gaan in de CLA 180 BlueEFFICIENCY Edition (verkrijgbaar vanaf € 32.370) en de CLA 200 CDI BlueEFFICIENCY Edition samen met een complete uitrusting met actieve parkeerassistent inclusief PARKTRONIC, lederen stuurwiel, cruisecontrol, Becker® MAP PILOT navigatiesysteem en Bi-xenon koplampen. De BlueEFFICIENCY Editions vallen uiteraard in de 20%-bijtellingscategorie. Dat geldt tevens voor diverse andere CLA-modellen met benzine- en dieselmotor (ook met automaat).  

C-Klasse

De C 220 CDI BlueEFFICIENCY Edition Limousine en Coupé zijn rijk uitgerust met standaard Becker MAP® Pilot navigatiesysteem, LED dagrijverlichting, actieve parkeerassistent inclusief PARKTRONIC, cruise control en een multifunctioneel comfortstuurwiel in nappaleder. De C 220 CDI BlueEFFICIENCY Edition Limousine is verkrijgbaar vanaf € 37.995. Voor deze én andere C-Klasse modellen geldt momenteel een inruilpremie van € 3.500.  

E-Klasse 

Binnen de E-Klasse is er keus uit twee ‘20%-modellen’. Allereerst de E 300 BlueTEC HYBRID Limousine met actieve parkeerassistent inclusief PARKTRONIC, Becker® MAP PILOT navigatie en het Intelligent Light System. Hij is er vanaf € 58.995. De E 200 NGD Limousine rijdt op aardgas en valt ook in deze categorie. Voor het complete modellengamma van de E-Klasse geldt t/m 31 december een inruilpremie van € 3.500.

Kijk voor meer informatie op www.mercedes-benz.nl/acties.