01
april
2010
|
02:00
Europe/Amsterdam

Van 20 t/m 22 april staat het WK Voetbal centraal op de stand: TruckStore pakt uit tijdens Carrosserie Vakdagen in Hardenberg

Net als vele andere mobiliteitsgerelateerde ondernemingen geeft ook de specialist in gebruikte bedrijfswagens “TruckStore” acte de présence tijdens de Carrosserie Vakdagen in Hardenberg. De stand van de gebruikte bedrijfswagenspecialist staat van 20 t/m 22 april niet alleen in het teken van het uitgebreide producten- en dienstenaanbod, maar ook van een unieke WK Voetbal actie die TruckStore speciaal voor de sector Transport & Logistiek ontwikkelde.

Carrosserie Vakdagen

De tiende editie van de Carrosserie Vakdagen Hardenberg 2010 belooft weer een bijzonder interessante vakbeurs te worden. Van 20 t/m 22 april a.s. zullen diverse exposanten producten- en dienstenpakket aan de bezoekers te tonen. Het bezoekersaantal van de Carrosserie Vakdagen Hardenberg neemt ieder jaar flink toe en naar verwachting zullen ook dit jaar ca. 20.000 geïnteresseerden de weg naar de Evenementenhal Hardenberg weten te vinden. De vakdagen staan bekend om hun prachtig opgebouwde voertuigen en stands, mobiliteit, informatie en show.

Het Oranjegevoel van TruckStore

Ook TruckStore zal op een eigen stand het gebruikte productaanbod laten zien en de aanvullende unieke diensten verder onder de aandacht brengen. Zo levert TruckStore, ongeacht het aantal gereden kilometers, één jaar Europese garantie op een groot deel van de gebruikte trucks. Maar ook leasen van trucks met ervaring behoort tot de mogelijkheden, iets wat voor slim calculerende ondernemers steeds belangrijker wordt. Op de stand van TruckStore kunnen bezoekers ook niet om de speciale WK Voetbal actie heen. De kleur oranje is voor de gebruikte bedrijfswagenspecialist altijd al belangrijk geweest en het komende WK Voetbal geeft hieraan nog eens een extra dimensie. TruckStore ontwikkelde speciaal voor medewerkers in de sector Transport & Logistiek een WK spel waarbij tweewekelijks de kennis over dit eindtoernooi getoetst wordt. Daarbij worden leuke prijzen weggegeven als beertenders en er kan zelfs kans worden gemaakt op een reis naar het WK in Zuid-Afrika. Om deel te nemen kunnen bezoekers hun visitekaartje achter laten op de stand.