11
februari
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

Vakman van het Jaar Gérard Pieket neemt Mercedes-Benz Citan in ontvangst

Parketvloerspecialist en vakman van het jaar, Gérard Pieket van Parketzorg, heeft de sleutels van een Citan in ontvangst genomen. Pieket werd eind vorig jaar uitgeroepen tot Vakman van het Jaar 2012, een initiatief van Werkspot.nl. Naast een flinke wisselbokaal en de eeuwige roem won hij een gloednieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

Vakman van het Jaar 2012

De verkiezing van de Vakman van het Jaar is een jaarlijks terugkerend initiatief van Werkspot.nl dat vakmannen in twaalf verschillende categorieën in het zonnetje zet. Tijdens een feestelijke awarduitreiking werd Gérard Pieket van Parketzorg uitgeroepen tot Vakman van het jaar 2012. Volgens juryvoorzitter Rudi Delnoy is Gérard Pieket “een vakman waar de liefde voor het vak vanaf spat, een perfectionist en iemand die zijn vak uiterst serieus neemt. De combinatie van vakmanschap, passie en de wil om zich te blijven verbeteren maakt hem de terechte Vakman van het Jaar 2012”. Aan de verkiezing deden dit jaar meer dan duizend vaklieden mee.

Feestelijke overhandiging

Mercedes-Benz is voor het 3e jaar als sponsor aan dit initiatief verbonden. Net als bij voorgaande edities werd een bestelwagen voor de winnaar ter beschikking gesteld. Gérard Pieket mocht deze week samen met zijn partner Yvonne een gloednieuwe Citan 109 CDI in ontvangst komen nemen. Ze werden thuis door Mercedes-Benz Nederland opgehaald en naar het hoofdkantoor in Utrecht gebracht, waar de feestelijke overhandiging plaatsvond. Uit handen van Mark Horsten, Marketing Manager Bedrijfswagens Mercedes-Benz Nederland, ontving Pieket de sleutels van het nieuwe compacte bestelwagenmodel. Pascal Joore van Werkspot.nl overhandigde bovendien een grote bos bloemen.

Mercedes-Benz Citan 109 CDI

Vorig jaar introduceerde Mercedes-Benz met de Citan een compleet nieuw en compact bestelwagenmodel. De Citan 109 CDI Lang die Pieket in ontvangst mocht nemen, is voorzien van een schone en zuinige BlueEFFICIENCY motor met Eco start/stop-systeem. Hiermee wordt een opvallend laag brandstofverbruik van 4,3 liter op 100 kilometer behaald. Tevens is deze Citan uitgerust met de Ambition Line waarin onder meer airconditioning, elektrisch bedienbare portierruiten, bestuurdersstoel ‘comfort’, een boordcomputer en parkeerhulp zijn opgenomen. De briljantzilveren bestelwagen werd ook op 15 inch lichtmetalen velgen gezet en voorzien van een unieke ‘Vakman van het Jaar’ bestickering. Pieket die deze Citan als servicewagen gaat inzetten, heeft hooggespannen verwachtingen van zijn aanwinst: “Hij lijkt mij voor het servicewerk erg praktisch en betrouwbaar. Ik heb ook gehoord dat hij erg zuinig is, dus ik heb er veel vertrouwen in”.