21
juli
2009
|
02:00
Europe/Amsterdam

V-Tel Telecom & IT heeft de primeur met de Mercedes-Benz B-Klasse Van

Recentelijk zijn de allereerste vijf B-Klasse Vans afgeleverd bij V-Tel in Enschede. De telecomspecialist voor de groot zakelijke markt en overheden heeft met deze grijs kenteken B-Klasses de primeur in Nederland. De keuze was weloverwogen. Met de B-Klasse 150 Vans heeft V-Tel de perfecte combinatie tussen ruimte, comfort en uitstraling. Bovendien dragen de BlueEFFICIENCY motoren bij aan een zuinig en efficient verbruik.

V-Tel Telecom & IT

Sinds 1993 ontwikkelt, implementeert, en beheert V-Tel als Telecom Systeem Integrator unieke telefoonoplossingen voor het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en de zorgsector. V-Tel ontwikkelt in eigen beheer telecom maatwerkoplossingen waardoor bedrijven en instellingen efficiënter kunnen communiceren. Voor haar klanten levert V-Tel de telefonieprojecten turnkey op, waardoor men altijd slechts één aanspreekpunt heeft. Daarnaast staat zeven dagen per week een eigen 24-uursservice paraat waarmee onverhoopte storingen snel en adequaat verholpen worden. In het verleden was V-Tel met name actief in de regio Twente, maar inmiddels opereert de telecomspecialist landelijk.

Vijf B-Klasse 150 BlueEFFICIENCY Vans

Onlangs had V-Tel de Nederlandse primeur met de levering van vijf nieuwe Mercedes-Benz B-Klasses op grijs kenteken. De levering is tot stand gekomen dankzij een constructieve samenwerking tussen Mercedes-Benz Technical Center Nederland in Nijkerk en Mercedes-Benz dealer Wensink Deventer. Voor V-Tel is dit de allereerste kennismaking met Mercedes-Benz. Men heeft zeer bewust voor deze B-Klasse uitvoering gekozen vanwege de multi-inzetbaarheid. Het voertuig komt zeer representatief over bij klanten en biedt toch voldoende laadruimte voor de werkzaamheden. Telefooncentrales zijn tegenwoordig computerservers waardoor een grote bestelwagen overbodig is geworden. De technici zijn hoog opgeleide ICT-ers en engineers die meer vanuit een kennisachtergrond werken dan vanuit een technische. Bovendien werkt men nu landelijk waardoor de medewerkers ook meer kilometers maken. Het comfort van de B-Klasse, het af fabriek geleverde navigatiesysteem en de bluetooth telefoonvoorbereiding zijn daarom zeker geen overbodige luxe. In de manier van werken van V-Tel houdt men sterk rekening met het milieu. De vijf B-Klasses zijn daarom logischerwijs uitgerust met een zuinige en efficiënte BlueEFFICIENCY benzinemotor met groen energielabel.

Stijlvolle Van uitvoering

De technici van Mercedes-Benz Technical Center Nederland in Nijkerk hebben de B-Klasse omgebouwd tot een voertuig dat aan de wettelijke eisen voldoet die de overheid aan een grijs kenteken voertuig stelt. De B-Klasse Van is uitgevoerd met een volledige scheidingswand waarin een ruit is opgenomen. De laadruimte heeft een volledig vlakke laadvloer en is bovendien goed toegankelijk via de grote laadklep aan de achterzijde en de ver openende zijdeuren.