18
mei
2009
|
02:00
Europe/Amsterdam

Uniek en luxe: de Black Limo van Taxi Brouwer

Taxi Brouwer uit Noordwijk mag zich de trotse eigenaar noemen van een bijzondere Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI. Taxi Brouwer heeft deze Sprinter compleet laten ombouwen tot de meest exclusieve taxibus in Nederland. Hiermee biedt de taxi ondernemer een unieke ervaring aan haar klanten. 

Taxi Brouwer

Touringcar- en taxibedrijf Brouwer verzorgt al negentig jaar personenvervoer op maat. Het Noordwijkse familiebedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grootste vervoersbedrijven van Nederland en is gespecialiseerd in het personenvervoer. Van groepsvervoer tot VIP-vervoer en van meerdaagse reizen tot pendeldiensten. Voor al dit vervoer heeft het bedrijf maar liefst 75 taxi’s en 45 touringcars tot haar beschikking. Met de toevoeging van de Sprinter 316 CDI aan het wagenpark, staat de teller van Mercedes-Benz voertuigen inmiddels op 70.

Black Limo

De achtpersoons Mercedes-Benz Sprinter wordt ingezet voor het zakelijke VIP-vervoer en net als alle VIP-voertuigen heeft de Mercedes-Benz Sprinter een eigen naam: Black Limo. Deze naam heeft de Sprinter te danken aan de luxe limousine uitstraling en inrichting, die geheel naar wens van Taxi Brouwers is geconfigureerd. Dit maakt de Sprinter dan ook uniek. Naast de lederen, draaibare fauteuils en designtafels is de Black Limo uitgerust met een verlichte champagne- en wijnbar, een garderobe, getinte beglazing en gedistingeerde LED-verlichting. Ook is de Black Limo voorzien van diverse elektronische gemakken. Zo hebben de passagiers tijdens de rit beschikking tot internetaansluitingen, een 32-inch HD LCD scherm, een dvd-speler met entertainmentsysteem en aansluitingen voor iPod, een koffiezetapparaat en meerdere koelkasten.

Enthousiaste reacties

De Black Limo wordt door uiteenlopende opdrachtgevers ingehuurd en staat dan ook bijna niet stil. Onder andere ambassadeurs en directieleden van multinationals maken samen met hun gasten met plezier gebruik van de unieke Mercedes-Benz Sprinter. Niet alleen passagiers reageren enthousiast op de Black Limo, ook omstanders en medeweggebruikers zijn enthousiast over dit in het oog springende voertuig.