09
december
2008
|
01:00
Europe/Amsterdam

Twee nieuwe Mercedes-Benz Sprinters voor Polaris Visdelicatessen!

Polaris Visdelicatessen uit Voorburg heeft onlangs twee nieuwe Sprinters van het type 318 CDI aan haar wagenpark toegevoegd. Deze worden ingezet om dagelijks klanten in Nederland en België te bevoorraden. Polaris maakt voor het geconditioneerde transport van haar producten uitsluitend gebruik van Mercedes-Benz voertuigen.

Polaris Visdelicatessen

Algemeen directeur Frans Kegge startte zijn onderneming 25 jaar geleden vanuit zijn woonhuis met de intentie alle viswinkels in Nederland te bevoorraden met kwaliteitsproducten. In een kwart eeuw is Polaris Visdelicatessen uitgegroeid tot marktleider met een landelijk dekkend netwerk. Het klantenbestand van Polaris bestaat voornamelijk uit visdetailhandelszaken. Maar ook horecagroothandels weten de weg naar Polaris goed te vinden.

100% Mercedes-Benz

Om een betrouwbaar distributienetwerk te kunnen garanderen, stelt Polaris hoge eisen aan het wagenpark. Voor het geconditioneerd transport van de visproducten kiest Polaris bewust voor Mercedes-Benz. Polaris ziet veel raakvlakken met de Mercedes-Benz organisatie als het gaat om de service en uitstraling. Eerder werden al vier Atego’s en een Sprinter bestelwagen in het wagenpark opgenomen. Dat men voor de uitbreiding van het wagenpark twee nieuwe Sprinters aanschafte, was dan ook een logische stap. Naar eigen zeggen voldoen de twee nieuwe Mercedes-Benz bestelwagens aan alle verwachtingen. Dankzij de uitstekende rijeigenschappen en het riante laadvermogen bieden de nieuwe Sprinters van het type 318 CDI veel voordelen voor zowel chauffeur als ondernemer. De volautomatische vijftrapsautomaat draagt bij aan het comfort van de chauffeur en bespaart dankzij een efficiëntere overbrenging ook nog eens op de brandstofkosten.

Goed onderhoud voor kilometervreters

De nieuwe Sprinters worden intensief ingezet. In vijf maanden tijd hebben de eerste bestelwagens zonder problemen al ruim 70.000 kilometer op de teller gezet. Polaris heeft het totale mobiliteitspakket ondergebracht bij Mercedes-Benz. Zo heeft het op alle voertuigen een operationele lease-overeenkomst afgesloten bij Mercedes-Benz CharterWay en is het onderhoud ondergebracht bij Mercedes-Benz Den Haag.