21
maart
2006
|
01:00
Europe/Amsterdam

TruckStore levert vier identieke Axor trucks aan Weyl Beef Products te Enschede

  • Digitaal bedrijfswagens kopen is makkelijk en snel. Weyl Beef Products heeft dit onlangs ook ondervonden en via de website van TruckStore vier identieke gebruikte Mercedes-Benz Axor trucks aangeschaft. Doordat de trucks van dit bedrijf jaarlijks relatief weinig kilometers afleggen, is een jong gebruikte truck voordeliger dan een nieuwe. Een goede prijs-kwaliteitverhouding, zuinigheid, comfort en een optimale vermogenscapaciteit zijn doorslaggevend bij de keuze voor de Mercedes-Benz Axor.

Weyl Beef Products is de grootste runderslachterij en -verwerker van Nederland. Het bedrijf heeft diverse internationale verkoopkantoren en twee productielocaties in Nederland en Duitsland. Dagelijks produceert het bedrijf verse of diepgevroren uitgebeende en verpakte rundvleesproducten voor retailers, de vleesverwerkende industrie en vleesgroothandels, zowel nationaal en internationaal. Voor het transport van de rundvleesproducten naar de eigen vestigingen is Weyl Beef Products sterk afhankelijk van een optimale mobiliteitsvoorziening.

Onlangs heeft Weyl Beef Products haar wagenpark uitgebreid met de aankoop van vier Mercedes-Benz Axor 1835 LS trucks. Deze trucks zijn geleverd door TruckStore, de aanbieder van gebruikte Mercedes-Benz bedrijfswagens uit Nijkerk. Deze organisatie houdt zich voornamelijk bezig met de in- en verkoop van gebruikte bestelwagens, trucks en opleggers. Het dienstenpakket wordt aangevuld met financial en operational lease, inruiltaxaties en het aanpassen van een bedrijfswagen naar de specifieke wensen van de klant. Door middel van een uitgebreid Europees netwerk heeft TruckStore altijd de juiste bedrijfswagens binnen handbereik.

TruckStore.com Weyl Beef Products is via internet in aanraking gekomen met de diensten van TruckStore. Gertjan Uppelschoten, directeur van Weyl Beef Products, had met enkele muisklikken op www.truckstore.com direct inzicht in het grote assortiment gebruikte bedrijfswagens. Zijn interesse werd gewekt door een compleet pakket Mercedes-Benz trucks, bestaande uit vier identieke Axor trucks van het type 1835 LS. Alleen de kilometerstand van de trucks liet een klein onderling verschil zien. Bovendien hebben deze Axor trucks dezelfde kleur als de twaalf trailers die momenteel door dit bedrijf worden ingezet. Volgens Uppelschoten hebben de verkopers van TruckStore genoeg kennis in huis om de klant te voorzien van duidelijke adviezen. Ook zijn de contactpersonen van deze officiële gebruikte-bedrijfswagenorganisatie goed bereikbaar, wordt er direct duidelijk antwoord gegeven op eventuele vraagstukken en biedt TruckStore een aantrekkelijk leasetarief.

Mercedes-Benz AxorOmdat de Mercedes-Benz Axor trucks voornamelijk voor intern transport tussen eigen locaties worden ingezet, rijden deze bedrijfswagens van Weyl Beef Products relatief weinig kilometers. Jaarlijks wordt er slechts 50.000 kilometer met een truck afgelegd, terwijl de Axor trucks met hun 350 pk sterke motor probleemloos veel meer kilometers kunnen rijden. Hierdoor is het voor Weyl Beef Products financieel aantrekkelijker om jonge gebruikte trucks aan te schaffen in plaats van nieuwe. De keuze voor de Axor is daarbij voornamelijk gebaseerd op de zuinigheid van de vrachtwagen, een goede prijs-kwaliteitverhouding, het comfort en de beste prestaties.