10
februari
2006
|
01:00
Europe/Amsterdam

Tot € 3.615 voordeel met Selection-uitvoeringen op Mercedes-Benz C-Klasse

Mercedes-Benz levert tijdelijk onder de naam Selection een viertal interessante uitvoeringen op de C-Klasse Sedan, waarmee aanzienlijk voordeel te behalen is. De besparing ten opzichte van de reguliere prijzen van alle extra’s kan zelfs oplopen tot niet minder dan € 3.615 voor de Business Selection uitvoering. Standaard in allevier de uitvoeringen zijn opgenomen een Audio 50 APS entertainment-en navigatiesysteem met radio en CD-speler, geïntegreerde UHI-telefoonvoorbereiding, een diefstal- en inbraakalarm volgens SCM/TNO Klasse 3, interieurdetectie én metallic lak.

Daarnaast kent elk Selection pakket zijn eigen uitvoering. Zo wordt de Business Selection uitvoering geleverd met DIRECT CONTROL besturing en THERMATIC airconditioning voor een prijs van € 999 in plaats van € 4.614, die alle extra’s volgens de prijslijst zouden kosten. Dat komt dus neer op een besparing van € 3.615. De Sport Selection uitvoering omvat onder andere 17 inch lichtmetalen velgen, een driespaaks met leer bekleed stuurwiel, aluminium sierdelen in de middenconsole en de keuze uit vijf kleuren metallic lak. Bovendien is deze uitvoering voorzien van het sportpakket met een aluminium schakelhendel en pedalen uit geborsteld edelstaal met rubberen noppen. Dit pakket wordt geleverd voor een prijs van € 2.990 in plaats van € 6.372, een besparing van € 3.382.

De Elegance Selection uitvoering, gebaseerd op de Line Elegance, biedt nog meer comfort en luxe dankzij Edelhout Laurel voor de sierdelen in het interieur en pompadourtassen in de rugleuning van de voorstoelen. Bovendien beschikt deze versie over stijlvolle lichtmetalen velgen in 7-gaats design, stuur en versnellingshendel met leer bekleed en chroomafwerking in het interieur en exterieur. Dit pakket kost € 3.990 in plaats van de reguliere prijs van € 7.073, een besparing van € 3.083.

Diezelfde prijs geldt voor de Avantgarde Selection uitvoering, gebaseerd op de Line Avantgarde, dat een combinatie van sportiviteit en luxe uitstraalt met aluminium “Alu-Linea”-sierdelen, speciale “Artico”-bekleding als combinatie van leer en stof en 5-gaats 16 inch lichtmetalen velgen.