14
februari
2012
|
01:00
Europe/Amsterdam

Tien Mercedes-Benz Vito’s 4x4 voor Breijn

Advies- en ingenieursdienst Breijn, onderdeel van Heijmans, heeft de afgelopen periode tien Mercedes-Benz Vito’s in gebruik genomen. De bestelwagens met permanente 4x4 aandrijving worden ingezet voor de werkzaamheden in de moeilijk begaanbare terreinen.

Vito 116 CDI 4x4

Voor de aanleg van diverse infra- en bouwprojecten door heel Nederland heeft Breijn tien nieuwe Mercedes-Benz Vito’s met permanente 4x4 aandrijving aangeschaft. Deze aandrijving komt goed van pas in de veelal moeilijk begaanbare terreinen. Bovendien kent deze bestelwagen veel bodemvrijheid en een grote laadruimte. De Euro 5 bestelwagens worden onder meer ingezet tijdens het uitzetten van landmetingen bij het bouwrijp maken van infra- en bouwprojecten. De combinatie van veiligheid, kracht en comfort was doorslaggevend in de keuze voor het model. In dat kader is de automatische versnellingsbak ook van toegevoegde waarde. Rüttchen Den Bosch heeft de levering van de Mercedes-Benz Vito’s verzorgd. 

Breijn

Breijn is een onderdeel van Heijmans waarbinnen alle hoogwaardige en gerenommeerde advies- en ingenieursdiensten zijn ondergebracht. Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Het bedrijf is actief in Nederland, België en Duitsland. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid wordt toegevoegde waarde voor woonconsumenten, bedrijven en overheden gerealiseerd. Met ca. 8.200 medewerkers bouwt Heijmans aan de ruimtelijke contouren van morgen.