27
februari
2006
|
01:00
Europe/Amsterdam

Tien Mercedes-Benz Actrossen afgeleverd bij Penske Logistics

  • Op 30 januari jongstleden. zijn door twaalf leidinggevenden van de Mercedes-Benz Truck fabriek te Wörth (Duitsland) tien Mercedes-Benz Actrossen afgeleverd bij Penske Logistics te Venlo. Deze levering maakt onderdeel uit van een totale bestelling van veertig Actrossen.

Penske Logistics biedt een compleet gamma aan oplossingen op het gebied van transport, opslag, inbound / outbound en supply-chainmanagement. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf is een logistieke dienstverlener bij uitstek en opereert zowel op de Nederlandse als op de internationale markt. Voor de uiteenlopende transportwerkzaamheden is een bedrijfszeker wagenpark nodig. De Mercedes-Benz Actros sluit naadloos op deze behoefte aan.

Aanschaf veertig Mercedes-Benz Actros trucksDe uitstekende relatie met DaimlerChrysler Nederland B.V. en de goede ervaringen met de Mercedes-Benz bedrijfswagens leidden tot de bestelling van veertig nieuwe Actros trucks. De eerste tien, type 1841 LS, zijn reeds in november 2005 afgeleverd. De overige dertig zijn van het type 1841 LLS. Op verzoek van Penske worden de wagens door de Mercedes-Benz dealer in Nederland op een aantal punten nog aangepast. Zo kan door de bouw van een hefschotel zowel met volume opleggers als met normale opleggers gereden worden. Dit biedt een breder scala aan inzetmogelijkheden.

Leiding fabriek Wörth levert bedrijfswagens zelf af bij klantMet twaalf managers heeft de fabriek uit Wörth, onder leiding van dr. Michaël Dostal (Werkleiter Wörth), tien Actrossen op 30 januari jl. persoonlijk bij Penske Logistics afgeleverd. Deze wagens werden warm onthaald door de Europese en Nederlandse directeur, dhr. Eric van Egmond en dhr. Ed Meisner. Namens DaimlerChrysler Nederland B.V. waren Fred Steyling en Hans Klaassen bij de overhandiging aanwezig. De persoonlijke aflevering werd door de directie van Penske Logistics bijzonder gewaardeerd.