11
januari
2018
|
15:45
Europe/Amsterdam

Tien keer Mercedes-Benz Actros voor Kleijn Transport

Kleijn Transport nam onlangs zes Mercedes-Benz Actros 1843 LS en vier 1824 LS in ontvangst. Mercedes-Benz dealer Hogenbirk Bedrijfswagens leverde de trucks, die worden ingezet voor het one-way transport van zeecontainers, bij de logistieke dienstverlener in Alblasserdam af.

Mercedes-Benz Actros

Het wagenpark van Kleijn Transport uit Alblasserdam maakte de afgelopen jaren de grootste groei ooit door. Huisdealer Hogenbirk Bedrijfswagens leverde in totaal tien Actros trucks af. Begin vorig jaar werden zes Actros 1843 LS voorzien van StreamSpace-cabines in gebruik genomen. Recentelijk leverde Hogenbirk Bedrijfswagens wederom vier Actros 1842 LS met BigSpace-cabine af. De trucks worden ingezet voor het transport van zeecontainers.

Gunstig verbruik

Met 35 Actros trucks in verschillende configuraties, drukt Mercedes-Benz duidelijk zijn stempel op het wagenpark van Kleijn Transport. Het gunstige verbruik heeft altijd een belangrijke rol bij die keuze gespeeld. “Vorig jaar hebben we met behulp van Hogenbirk zes maanden lang het verbruik van de voertuigen gemonitord. Daar kwam uit dat het verbruik van de Actros ruim boven de 1 op 4 zit,” zegt Kees Kleijn. “Dat is 5% zuiniger dan onze andere merken. Aangezien onze vrachtwagens gemiddeld 125.000 km per jaar maken, is dat mooi meegenomen.”

Kleijn Transport

Kleijn Transport, gevestigd in Alblasserdam is al 50 jaar gespecialiseerd in koeriersdiensten, container- en trailertransporten en zee- en luchtvrachten. Het familiebedrijf werd in 1963 opgericht als eenmaanszaak. In 2004 vestigde was Kleijn Transport het allereerste bedrijf dat zich vestigde op het industrieterrein Nieuwland Parc in Alblasserdam. Tegenwoordig heeft de logistiek dienstverlener de beschikking over een opslagloods van 5.000 m2. Met 210 medewerkers in dienst en een wagenpark van 150 trekkende eenheden, waarvan 35 afkomstig zijn van Mercedes-Benz, bieden ze verschillende soorten transporten door heel Europa.