26
maart
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

Telefoon! smart fortwo gewonnen!

Als je een mobiele telefoon bij t for telecom koopt, doe je dat omdat je zo af en toe een telefoontje verwacht. Zo ook Ineke Smits uit Hilversum. Zij was zo slim om die telefoon tijdens de smartweken van t for telecom te kopen. Een van de eerste telefoontjes die ze kreeg, was er een in de categorie goed-nieuws-gesprekken: Ineke is namelijk de gelukkige winnaar van een gloednieuwe smart fortwo. En die kreeg ze vandaag overhandigd bij Stern Auto in Amersfoort. 

t for telecom vond in smart de perfecte partner voor de actieweken. Wie gedurende de actieperiode een nieuwe telefoon in combinatie met een Vodafone-abonnement kocht, maakte automatisch kans op een nieuwe smart fortwo. Peter Zijlstra, marketing manager van smart & Mercedes-Benz: “sinds 1 maart is ons dealernetwerk uitgebreid en de gezamenlijke actie leek ons een perfecte manier om dat te vieren. Zo zijn er Mercedes-Benz dealers die nu een smart shop-in-shop hebben. Net als t for telecom stellen wij de klant altijd centraal. Zelfs het winnen van een smart fortwo is daarvan een perfect voorbeeld. De wendbare fortwo biedt volop comfort, veiligheid en rijplezier, maar zijn ‘abonnementskosten’ zijn zeer laag: hij is vrij van BPM en motorrijtuigenbelasting – het gevolg van zijn zeer zuinige inborst. Dat brengt overigens ook met zich mee dat je je met een smart nauwelijks bij de benzinepomp hoeft te melden.”

Perfect verbonden

Ook t for telecom-directeur Martin van Veenendaal kijkt met veel plezier terug op de smart weken: “t for telecom is dé onafhankelijke telecomspecialist van Nederland, die de markt voor mobiele telefonie, internet en zelfs energie eindelijk weer eens duidelijk en overzichtelijk maakt. En daarom bieden we de slimste deals. En dus was het logisch om onze klanten bij een nieuw Vodafone abonnement ook eens kennis te laten maken met de slimste auto van Nederland. Wij wensen mevrouw Smits dan ook veel rijplezier toe met haar smart!”

En wat mevrouw Smits uit Hilversum zelf betreft: die is door deze unieke actie op het moment wel héél goed verbonden. Ze heeft de slimste auto én het slimste GSM-abonnement van Nederland.

Noot voor de redactie:

Wist u dat…

  • zakelijke rijders van de smart fortwo micro hybrid drive slechts 14 % bijtelling betalen. 

  • de smart fortwo micro hybrid drive is vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting.

  • de smart fortwo een gemiddeld gebruik heeft van 1 liter benzine op 23,3 kilometer.

  • er bij smart centers vaste lage prijzen zijn bedongen voor de kleine en grote beurt. Zo komt u als klant niet voor dure verrassingen te staan.

  • de smart fortwo cdi (diesel) met een verbruik van 1 op 30,3 en 86 gram CO2 per km de schoonste productieauto ter wereld is. 

  • smart al verkrijgbaar is vanaf € 8.450.