23
mei
2017
|
16:05
Europe/Amsterdam

Taxi-actie: aantrekkelijk voordeel op taximodellen van Mercedes-Benz

  • 3,99%** financiering en tot € 5.000 voordeel op E-Klasse Taxi Edition

  • Compact maar ruim: Citan Tourer taxi al vanaf € 166 per maand**

  • Aantrekkelijke financiering inclusief SterGarantie op Citan Tourer, Vito Tourer en V-Klasse

Mercedes-Benz is al decennialang een vertrouwd gezicht binnen de taxisector. Sterke punten als betrouwbaarheid, veiligheid, comfort en een uitgebreide range taxi-uitvoeringen hebben Mercedes-Benz tot een solide partner voor taxiondernemingen gemaakt. Nu versterkt het merk die positie nog verder met een aantal aantrekkelijke taxi-acties voor de E-Klasse, Citan Tourer, Vito Tourer en V-Klasse.

E-Klasse Limousine Taxi Edition

Voor de luxueuze E-Klasse introduceert Mercedes-Benz nu een extra compleet uitgeruste Taxi Edition. Met de E 200 d Limousine en Estate als basis beschikt de E-Klasse Taxi Edition standaard bijvoorbeeld over een 9G-TRONIC automatische transmissie en een zeer rijke standaarduitrusting. Hiertoe behoren onder meer het zitcomfortpakket met verstelbare zittingdiepte en lendensteun, high-performance led-koplampen, full-map navigatie, parkeerassistent en achteruitrijcamera, stoelverwarming en taxivoorbereiding. Het ondernemersvoordeel op deze uitrusting loopt op tot liefst € 5.000.

De E-Klasse Limousine Taxi Edition is er vanaf € 36.995*, de E-Klasse Estate Taxi Edition vanaf € 39.995*. Overigens is de E-Klasse Taxi Edition nu ook extra aantrekkelijk te financieren dankzij het tijdelijke financieringsaanbod van 3,99% inclusief twee jaar gratis SterGarantie. Daarmee is de Taxi Edition er al vanaf € 578** per maand.

Citan Tourer: compact van buiten, ruim van binnen

Binnen de taxirange van Mercedes-Benz is de Citan Tourer hét antwoord op een taxi die compact van buiten en ruim van binnen moet zijn. De Citan Tourer wordt gekenmerkt door een hoge stabiliteit en veiligheid dankzij ADAPTIVE ESP en de goede wegligging van een echte Mercedes-Benz. In deze klasse noteert de Citan Tourer bovendien de laagste verbruiks- en CO2-waarden. De Mercedes-Benz Citan Tourer in taxi-uitvoering, inclusief airconditioning en radio, is er al vanaf € 16.490* of € 166** per maand op basis van 3,9% rente.

Vito Tourer en V-Klasse: aantrekkelijk 3,9%** financieringsaanbod

Voor de Bestelauto van het Jaar 2016 én 2017 – de comfortabele en ruime Vito Tourer – en de V-Klasse heeft Mercedes-Benz eveneens een aantrekkelijk financieringsaanbod. Op basis van een rentetarief van 3,9%** is de Vito Tourer 109 CDI BASE XL inclusief airconditioning en radio nu al te rijden vanaf € 305 per maand**. De V-Klasse is er gebaseerd op hetzelfde financieringsaanbod al vanaf € 402 per maand**. Tijdelijk biedt Mercedes-Benz voor beide modellen bovendien twee jaar aanvullende SterGarantie voor slechts € 400 extra (normaal € 1.080). Eveneens extra voordelig: een WA/casco taxiverzekering vanaf € 150 euro per maand (V-Klasse: € 225 per maand) voor het eerste jaar inclusief unieke standaard 12 maanden nieuwwaarderegeling.

Meer informatie staat op www.mercedes-benz.nl/taxiactie.

*) Genoemde prijzen zijn exclusief BTW/BPM.

**) Op basis van Netto Financial Lease.