25
oktober
2011
|
02:00
Europe/Amsterdam

StukArt Tuinen zet drie nieuwe Mercedes-Benz Sprinters in

StukArt Tuinen uit Hoofddorp is een toonaangevend en creatief hoveniersbedrijf dat bekend is in het noorden van de Randstad. Het bedrijf levert haar diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten: van ontwerp tot onderhoud. Voor dit werk zet men een tiental bestelwagens in. Nu zijn er drie fraai uitgevoerde Mercedes-Benz Sprinters in gebruik genomen.

Bij de inzet is voor het bedrijf een hoog aanhangwagengewicht van groot belang. Daarom heeft men gekozen voor de Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI. Deze mag tot 3.500 kg trekken. De krachtige 120 kW/163 pk motor met zijn hoge koppel van 360 Nm zorgt ook bij volledig benutte beladingsmogelijkheden voor vlotte rijprestaties. De bestuurders genieten verder van het hoge comfortniveau en van het als extra gemonteerde Ambition pakket met onder andere airconditioning, multifunctioneel stuurwiel, radio, comfortstoel voor de bestuurder, Tempomat en mistlampen. Het uiterlijk is ook fraai met de kleur Briljantzilver metallic en verchroomde grille.

StukArt Tuinen

StukArt Tuinen uit Hoofddorp is opgericht in 1979 door Frans Stukart en inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote organisatie met zo’n 22 medewerkers die hechten aan kwaliteit en klantvriendelijkheid. Het bedrijf ontwerpt tuinen, legt ze aan en verzorgt en onderhoudt ze. Het spectrum van de werkzaamheden is breed: grondwerk, verharding, erfafscheidingen, daktuinen, (zwem)vijvers, gras en beplantingen. Het werkgebied van het bedrijf is hoofdzakelijk het noorden van de Randstad.