16
november
2005
|
01:00
Europe/Amsterdam

smartware wintercollectie nu te koop

smart heeft voor de bestuurders (m/v) en overige liefhebbers van het merk alles in huis. Speciaal met het oog op het komende koude seizoen is er de nieuwe smartware wintercollectie. Natuurlijk met de bekende functionaliteit en hoogwaardige materialen, als stijlvolle bescherming tegen de kou of als ideaal eindejaarsgeschenk voor familie, vrienden en bekenden.

Goed voor lange winteravonden bij het haardvuur is de speciale notenkraker, die overigens de vorm heeft van een smart fortwo. Op kledinggebied is er de road slipover met speciale Wind-Off-voering, voor optimale bescherming tegen de kou. Het ‘long road jacket’ is een korte mantel waaronder ook een colbert kreukvrij gedragen kan worden. Andere interessante items uit de smartware collectie zijn de cappuccino-beker, de grote zachte handdoek en de smart zonnebril. En niet te vergeten de unieke clockware: horloges die door het smart designteam speciaal voor de smart forfour ontworpen werden en uitsluitend via smart te koop zijn.

Niemand hoeft de barre kou in om aan de artikelen uit de smartware collectie te komen. Via www.smart-store.com is het volledige programma te bestellen, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Het smart center heeft de collectie natuurlijk ook in huis.