18
juli
2005
|
02:00
Europe/Amsterdam

smartware collectie nu ook online te bestellen

smart was het eerste automerk dat de mogelijkheid bood om auto’s via het internet te bestellen. Nu is ook de slimme en eigentijdse smartware collectie met een eigen shop online. Via www.smart.com of www.smart-store.com kunnen de unieke producten uit de smartware collectie worden besteld, 24 uur per dag, zeven dagen per week! “smart-klanten zijn fervente internetgebruikers”, zegt Anders Sundt Jensen, als directielid van smart verantwoordelijk voor marketing en sales. “Via smartware online bieden we nu, naast het aanbod van onze smart centers, de mogelijkheid om producten uit de smartware collectie online te bestellen.”

De collectie omvat een reeks van producten voor reizen en vrije tijd. Van cappuccino-koppen tot handdoeken, slippers en zonnebrillen, t-shirts, jacks en speciale voor smart op maat gemaakte koffers en trolleys. En natuurlijk de clockware, het horloge dat door het designteam van smart speciaal ontworpen is en alleen via smart te koop is. In de rubriek “Hot Deals” zijn bijzondere en aantrekkelijk geprijsde aanbiedingen te vinden.

In de online-shop kan worden afgerekend met creditcard, via bankoverschrijving of machtiging. Natuurlijk wordt de smartware naast de online shop ook nog steeds via de smart centers verkocht.