06
juni
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

smart sponsort Grand Slam Beach Volleyball in Den Haag

smart is Official Beach Volleyball Car Partner van het Transavia Grand Slam Beach Volleyball 2013 dat van 12 t/m 16 juni aanstaande plaatsvindt in Den Haag. smart zal met diverse modellen én de smart ebike zowel statisch als dynamisch veelvuldig op en rondom het beachvolleybaltoernooi te zien zijn. Daarnaast organiseert smart voorafgaand aan het evenement zelf ook een beachvolleybaltoernooi voor liefhebbers op het smart City Court (op Het Plein) in Den Haag. Inschrijven is vrij voor iedereen en kan via www.smart.nl of via www.facebook.com/smart.nederland. Bij deelname zijn er twee smart ebikes te winnen.

smart heeft zich voor 2013 én 2014 als Official Beach Volleyball Car Partner aan het Grand Slam Beach Volleyball in Den Haag verbonden. De beste beachvolleybalduo’s van de wereld zullen daar acte de présence geven, als voorbereiding op het WK Beachvolleybal 2015 dat eveneens in Nederland wordt georganiseerd. “Beachvolleybal is een fantastische sport waar smart zich al vele jaren met groot enthousiasme voor inzet. De sport past perfect bij ons merk: het spel is snel, dynamisch en… for two!” aldus Peter Zijlstra, marketing manager van smart.

smart presenteert zichzelf tijdens het Grand Slam Beach Volleyball zowel op statische als dynamische wijze. Zo zijn de smart fortwo edition cityflame, de smart BRABUS 10th anniversary edition, de smart fortwo electric drive en de smart ebike te zien, en staat ook de smart crossblade zowel bij het Center Court in Scheveningen als het smart City Court in Den Haag opvallend in de spotlights. Daarnaast is er voor bezoekers bij het Center Court in Scheveningen ook gelegenheid om zelf met de smart fortwo, smart fortwo electric drive en de smart ebike te rijden.

smart City Court toneel voor fans van beachvolleybal

Naast de functie als Official Beach Volleyball Car Partner neemt smart tijdens het evenement ook een opvallende rol op zich als organisator van een eigen beachvolleybaltoernooi voor liefhebbers op het speciaal daartoe ingerichte smart City Court (Het Plein) in Den Haag. Beachvolleybalfans kunnen zich gratis voor dit toernooi aanmelden via www.smart.nl en op Facebook: www.facebook.com/smart.nederland.

Tijdens dit toernooi wordt op maandag 10 juni en dinsdag 11 juni tussen 16.00-20.00 uur in slots van 30 minuten gespeeld, in teams van twee personen. Alle spelers die voor deelname worden geselecteerd, ontvangen voor deze gelegenheid een smart T-shirt, bidon en handdoek. Daarnaast zijn er voor de deelnemende teams twee smart ebikes te winnen.