26
januari
2015
|
01:00
Europe/Amsterdam

smart presenteert catwalkshow SIS by Spijkers & Spijkers

Tijdens de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam presenteerde smart op zaterdag 24 januari de catwalkshow SIS by Spijkers & Spijkers. Het modelabel SIS staat bekend om het gebruik van grafische prints, vlakverdeling en kleuren in de ontwerpen. Voor de herfst/winter 2015 collectie van SIS hebben de zussen Spijkers zich laten inspireren door het boek Erik of het klein insectenboek.   

In navolging van Mercedes-Benz is ook smart betrokken bij de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam door middel van de samenwerking met Spijkers & Spijkers. Peter Zijlstra, Marketing Manager van Mercedes-Benz Nederland over de samenwerking: “De merken smart en SIS by Spijkers en Spijkers sluiten heel goed op elkaar aan. Ze staan voor een geheel eigen stijl, maken gebruik van bijzondere kleurcombinaties een spreken een jonge dynamische doelgroep aan waarvan een groot deel in de grote steden woont. Evenals Mercedes-Benz voelt ook smart zich thuis in de wereld van mode. Wij zijn bijzonder verheugd over de samenwerking met Spijkers & Spijkers.”

Voorafgaand aan de catwalkshow werd een introductiefilm getoond waarin de samenwerking van smart met het jonge modelabel SIS te zien is. De film kan  ook via  https://www.youtube.com/watch?v=uQMcF4zSMYQ bekeken worden. De smart forfour met SIS-logo’s die in de film zijn opwachting maakt was zaterdag ook op locatie: deze stond voor de ingang van de Mercedes-Benz FashionWeek tentoongesteld.

De Mercedes-Benz FashionWeek duurt nog tot en met 26 januari (vandaag). Modeliefhebbers kunnen kaarten bestellen voor de catwalkshows op http://www.fashionweek.nl/ of de shows live volgen via http://livestream.interbest.nl/page/fashionweek/