10
augustus
2016
|
02:00
Europe/Amsterdam

smart in hartje Brussel

The Mercedes House Brussels wordt omgetoverd tot een smart pop-up store, ‘smart city’ genaamd.  Het iconische merk van stedelijke mobiliteit zet met haar pop-up store haar cultstatus kracht bij in Brussel. Het hele smart gamma is er vertegenwoordigd: smart fortwo coupé en cabrio, smart forfour, smart BRABUS en smart BRABUS tailor made. Volgend jaar doet ook de nieuwe generatie smart electric drive haar intrede in de pop-up store. Daarnaast dompelen tal van activiteiten – productinformatie, een testrit, een hapje en een drankje of vergaderen in een rustige omgeving - de bezoekers onder in de wereld van smart. Ook artistieke talenten krijgen de kans het grote publiek in ‘smart city’ met hun creatieve realisaties kennis te laten maken. Kortom, ‘smart city’ verwelkomt de bezoeker in de belevingswereld van het icoon van stedelijke mobiliteit – van 5 augustus 2016 t/m 15 juni 2017.

The Mercedes House wordt ‘smart city’

Van 5 augustus 2016 t/m 15 juni 2017 wordt The Mercedes House Brussels omgetovered tot een smart pop-up store, ‘smart city’ genaamd. smart staat – onder meer – voor ‘questioning the status quo’. In dat kader is het niet meer dan logisch dat het merk met haar productaanbod en mobiliteitsoplossingen haar natuurlijke habitat opzoekt – de stad. Door het tijdelijke concept van de pop-up store in de Brusselse wijk Zavel kunnen passanten uitgebreid kennis maken met de belevingswereld van smart.

Testritten

Het hele gamma van smart is in ‘smart city’ aanwezig: de smart fortwo coupé en cabrio, de smart forfour en de smart BRABUS. Begin volgend jaar zullen ook de nieuwe generaties elektrische tweezitter en vierzitter hun weg naar de Brusselse ‘smart city’ weten te vinden. Een testrit middenin de stad is de beste manier om het icoon van stedelijke mobiliteit beter te leren kennen.

Restaurant en vergaderfaciliteiten

Het restaurant WY Brussels, onder leiding van sterrenchef Bart De Pooter, maakt integraal deel uit van ‘smart city’. Dagelijks serveert hij samen met zijn team culinaire verrassingen. Ook biedt ‘smart city’ de mogelijkheid om in een bijzondere en inspirerende omgeving te vergaderen of rustig te werken bij een kop koffie. Daarbij biedt ‘smart city’ een gratis internetverbinding aan.

Free podium

De pop-up store geeft podium aan Belgisch artistiek talent. Het zogeheten ‘free podium’ geeft jonge kunstenaars de kans zich aan het Brusselse publiek te presenteren. Dé manier om niet alleen kennis te maken met het merk smart, maar ook om het helemaal tot leven te laten komen.

Praktische informatie

smart city
Bodenbroeckstraat 22 – 241000 Brussel

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.Zondag gesloten.

Restaurant WY Brussels:
Open van maandag t/m zaterdag voor lunch en diner vanaf 12.00 uur. Zondag gesloten.