04
december
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

smart fortwo nu ook online te bestellen

De slimme smart fortwo is voor zowel particuliere als zakelijke klanten nu ook online te configureren én te bestellen. Het startpunt daarvoor is de website mijnsmart.nl. Online bestellen is handig én voordelig: ten eerste bedraagt de ‘online-korting’ 1.000 euro en ten tweede krijgen klanten gratis 12 maanden verlengde garantie (smart forward) bovenop de fabrieksgarantie. Ook lease- of financieringsconstructies zijn via de site snel geregeld.

Eerder dit jaar startte smart met de verkoop van de ebike via mijnsmart.nl. Nu sluit de fortwo ook aan. Het proces is zeer eenvoudig en begint met de configuratie van de auto. Dankzij de handige configurator staat al snel een fortwo op maat klaar. Nadat deze in de ‘winkelmand’ is geplaatst, heeft de klant naast de reeds bestaande leasemogelijkheid nu ook de optie om de auto te kopen (door middel van aanbetaling via iDeal) of te kiezen voor een financieringsconstructie, indien gewenst met aanbetaling om het maandbedrag te verlagen.

Vanaf € 8.995* – en andere voordelen

smart heeft een uitgebreid online-aanbod van fortwo-modellen. Zowel de coupé als de cabrio is online leverbaar en daarbij is er keus uit twee zuinige mhd-motoren. Bestellen via mijnsmart.nl is bovendien voordelig. De vanaf-prijs voor een fortwo bedraagt normaal € 9.995. Door de auto online te bestellen komt dat op € 8.995. Bovendien is een jaar smart forward-garantie inbegrepen. Deze verlengde garantie ter waarde van € 236 gaat automatisch in na afloop van de tweejarige fabrieksgarantieperiode. Ook online beschikbaar: het edition pure-pakket. Dit omvat lichtmetalen wielen, airconditioning, radio-USB en elektrisch bedienbare ramen. Dit pakket wordt aangeboden voor € 1.700 (klantvoordeel: € 450). Aan het einde van het bestelproces kan de klant ook direct een smart autoverzekering aanvragen.

Advies op maat, aflevering bij de dealer

Online staat bij smart niet voor onpersoonlijk. Sterker nog: klanten die tijdens het configuratie- en/of bestelproces behoefte hebben aan extra ondersteuning, kunnen (tijdens kantooruren) gebruik maken van de handige chatfunctie op de site. Er is dan rechtstreeks contact met een specialist van smart. fortwo-modellen die online zijn besteld, worden afgeleverd door een officiële smart-dealer naar keuze van de klant. Deze dealer is en blijft uiteraard ook hét adres voor service, onderhoud en garantie. Meer informatie is te vinden op mijnsmart.nl

*De op mijnsmart.nl getoonde prijzen van de smart fortwo zijn inclusief de BPM-bedragen zoals door de overheid op Prinsjesdag 2013 bekendgemaakt. Prijswijzigingen voorbehouden.