09
juli
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

Smart fortwo edition BoConcept vanaf € 15.176

De smart fortwo edition BoConcept is het eerste productiemodel dat in samenwerking met de Deense urban interieurdesigner BoConcept tot stand is gekomen. De limited edition kan per direct worden besteld als coupé en cabrio en staat vanaf november bij de dealer als electric drive (55kW) of met 52 kW mhd benzinemotor. 

Na de smart fortwo BoConcept signature style, die de BoConcept Stores sinds dit voorjaar in verschillende wereldsteden als merkambassadeur inzetten, komt nu voor alle designfans de smart fortwo edition BoConcept als limited edition op de markt. De vanafprijs bedraagt € 15.176 inclusief BTW/BPM voor de 52kW mhd benzinevariant en € 20.646 voor de electric drive op basis van sale&care (exclusief accuhuur à € 65 per maand). 

Het hoogwaardige interieur spreekt niet alleen liefhebbers van Scandinavisch design aan. De Deense ontwerpers kozen voor markante en toch huiselijke kleurcontrasten. De stoelen in leder look zijn tabaksbruin met inzetstukken uit grijze stof en dubbele sierstiksels in de kleur 'light lemon'. Ook de deurbekledingen, het dashboard en de kneepad zijn uitgevoerd in tabaksbruine leder look en limoengeel sierstiksel. 

De opvallende gele kleur is ook gebruikt voor de spiegelbehuizingen en de naafdoppen van de lichtmetalen wielen (afmetingen 155/60 R 15 voor, 175/55 R 15 achter). De bodypanels zijn mat kristalwit gelakt, de tridion-veiligheidskooi en de lichtmetalen wielen daarentegen glanzend antraciet. Een ander herkenningsteken zijn de 'Edition'-logo's in de spiegeldriehoeken. 

De smart fortwo edition BoConcept is gebaseerd op de 'passion'-lijn. Daarom beschikt hij standaard onder andere over het automatische schakelprogramma softouch, elektrisch bedienbare ramen, airco met automatische temperatuurregeling en een panoramadak met zonwering. Optioneel leverbaar zijn elektrische stuurbekrachtiging, stoelverwarming, led dagrijlicht, het smart soundsystem met vijf boxen en nog veel meer. 

Het prijsoverzicht: 

Motorisering/vermogen

Motor

Cilinder-inhoud

Prijs in € (incl. BTW/BPM)

smart fortwo edition BoConcept coupé

1,0 l (52 kW/71 pk)

benzine mhd

3-cil.-lijnmotor

999 cm3

15.176

55 kW electric drive

Elektromotor (permanent-magneetmotor)

_

20.646

(excl. € 65/maand accuhuur)

smart fortwo edition BoConcept cabrio

1,0 l (52 kW/71 pk)

benzine mhd

3-cil.-lijnmotor

999 cm3

18.476

55 kW electric drive

Elektromotor (permanent-magneetmotor)

_

23.787

(excl. € 65/maand accuhuur)

 
De smartville collection

Naast auto's hebben smart en BoConcept samen een interieurcollectie ontworpen. De kleuren en stoffen uit de smart fortwo edition BoConcept sluiten aan bij de meubels en accessoires uit de smartville collection. Ook bij de vormgeving was de functionaliteit van smart medebepalend. De smartville collection wordt sinds maart 2013 wereldwijd in alle BoConcept Stores en online op www.boconcept.com verkocht.