13
november
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

smart fortwo edition BoConcept nu bij de dealer

De stijlvolle smart fortwo edition BoConcept is nu leverbaar via de Nederlandse smart-dealers. Dit exclusieve model van smart is verkrijgbaar vanaf € 15.176. De limited edition is ontworpen in samenwerking met de Deense urban interior designer BoConcept. Het resultaat is een fortwo die het comfort, de warmte en het persoonlijke van de eigen woning combineert met de levendigheid en snelheid van de stad. De smart fortwo edition BoConcept is op zaterdag 16 november te zien tijdens het smart BoConcept evenement in Utrecht. 

De smart fortwo edition BoConcept is als coupé en cabrio leverbaar met een 52 kW (71 pk) sterke benzinemotor en als electric drive met een elektromotor van 55kW (75 pk). Hij beschikt over bodypanels in kristalwit mat en een tridion-veiligheidskooi in glanzend antraciet. De spiegelbehuizingen in smart citroengeel zorgen voor een spannend contrast. Ook in het interieur zijn diverse accenten in deze kleur terug te vinden. De sfeer in het interieur wordt bepaald door de lederlook bekleding in de kleur tabaksbruin gecombineerd met lichtgrijze stof en weerspiegelt een hoogwaardige afwerking.  

Special guest

Op zaterdag 16 november aanstaande is de smart fortwo edition BoConcept ‘special guest’ bij het smart BoConcept evenementdat plaatsvindt bij het Mercedes-Benz hoofdkantoor in Utrecht. Hierbij staan diverse smart fortwo-modellen inclusief de innovatieve fortwo electric drive klaar voor een proefrit. Ook kan de smart ebike op die dag aan een praktijkproef worden onderworpen. Om een proefrit in een bepaald tijdslot te reserveren, kunnen geïnteresseerden zich inschrijven via www.smart.nl/boconcept waarbij kans gemaakt wordt op fraaie prijzen uit de exclusieve BoConcept smartville collectie.