23
augustus
2016
|
02:00
Europe/Amsterdam

smart fans zoeken elkaar op tijdens 16e editie van ‘smart times’

Van 26 tot en met 28 augustus verzamelt de wereldwijde smart-community zich op de Hamburgse Großmarkt voor ‘smart times 2016’. Duizenden smart fans uit 34 landen worden die week in de Hanzestad verwacht, waarvan een groot aantal met vergaand gepersonaliseerde of extravagant gecustomizede smart modellen. Op het programma staan onder meer tochten naar de Noordzee en een nachtelijke tour door Hamburg, live muziek op het smart podium, een smart vlooienmarkt en een street food festival. Hoogtepunt van het evenement is de legendarische smart parade, die jaarlijks veel publiek trekt.

Een belangrijke aandachtstrekker tijdens ’s werelds grootste ‘home-coming’ voor liefhebbers van smart en de vele fanclubs is dit jaar de nieuwe smart BRABUS. Daarnaast wordt in Hamburg voor het eerst de innovatieve service ‘smart ready to drop’ aan de smart community gepresenteerd. In samenwerking met DHL Paket gaat smart online winkelen in de toekomst extra aantrekkelijk maken door pakketjes in de bagageruimte van een smart af te leveren. smart rijders die mee willen doen aan de beta-testfase kunnen zich tijdens smart times laten informeren over de mogelijkheden.

De organisatoren bieden de deelnemers in Hamburg een gevarieerd en kleurrijk programma, inclusief trendy muziek, leuke excursies langs de rivier de Elbe en naar de Noordzee, en interessante ‘meets’ met designers, tuners en specialisten. Op de smart vlooienmarkt kunnen bezoekers zich uitleven op onderdelen voor de uiteenlopende smart modellen, inclusief collectors items en zeldzaamheden. Het street food festival met culinaire delicatessen van over de hele wereld, testritten met de allernieuwste smart modellen en vanzelfsprekend de smart parade met meer dan 1.500 deelnemende auto’s zullen ‘smart times 2016’ tot een onvergetelijk evenement maken.

Het laatste punt op het programma is de jaarlijkse ‘smart times’ wedstrijd, waar de publiekslievelingen uit de deelnemende auto’s worden verkozen. Ook wordt dan reikhalzend uitgekeken naar de bekendmaking van de locatie voor de volgende editie van ‘smart times’ in 2017.

Alle informatie over het evenement – inclusief het programma – is te vinden op de website www.smarttimes16.com. Geïnteresseerden kunnen zich hier opgeven voor gratis deelname.