16
september
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

smart breidt website mijnsmart.nl verder uit

In samenwerking met Mercedes-Benz Financial services heeft smart de website mijnsmart.nl vernieuwd en de keuzemogelijkheden verder uitgebreid. Vanaf nu is het mogelijk om de smart ebike online aan te schaffen. Daarnaast is het productgamma van de smart fortwo verder uitgebreid en zijn er meerdere individualiseringsopties mogelijk die via de car configurator eenvoudig te bekijken zijn.  

“De smart webshop is zó ontworpen dat de klant in een aantal simpele stappen een smart kan samenstellen en bestellen. De klant kiest een fortwo of ebike, selecteert kopen, financieren of – in het geval van de smart fortwo - leasen en gaat naar de winkelmand. Van daaruit volgt een aantal stappen voor de bestelgegevens, keuze voor ophalen bij een dealer of thuis afleveren, controle van de bestelling en een eventuele betaling via internetbankieren. We hebben de webshop zo eenvoudig mogelijk gehouden, zodat de “smart fun” al bij het samenstellen van de auto of ebike begint. En de eerste smart ebike is inmiddels al via de website verkocht en door één van onze dealers afgeleverd!” aldus Catharina Wagner, Product Marketeer smart van Mercedes-Benz Nederland.  

Digitale showroom

De smart webshop is een digitale showroom die het gemak van de klant dient. Zo kan de klant ervoor kiezen om zich via mijnsmart.nl te oriënteren. Voor vragen kan men telefonisch of per e-mail bij de klantenservice terecht. Vanzelfsprekend is de dealer altijd het eerste aanspreekpunt voor service, onderhoud en garantie.  

Online introductievoordeel op een smart ebike

De vernieuwde smart webshop wordt gelanceerd met een speciaal online aanbod op de smart ebike. Via mijnsmart.nl bedraagt de aanschafprijs van de elektrische fiets van smart tijdelijk € 2.499. Een voordeel van € 450,-. Meer informatie is te vinden op mijnsmart.nl