04
maart
2014
|
01:00
Europe/Amsterdam

smart BRABUS Xclusive red edition

Mooi en snel: een compleet rode smart. Met de smart BRABUS Xclusive red edition presenteert het cultmerk de eerste smart BRABUS Xclusive special edition. Het jupiterrood van de bodypanels en tridion veiligheidskooi benadrukt op het eerste gezicht al het sportieve karakter van deze smart BRABUS die leverbaar is als coupé en als cabrio met een 75 kW turbomotor. De vanafprijs bedraagt € 26.139 incusief BTW en BPM en hij kan vanaf vandaag worden besteld. De levering start aan het einde van de zomer.

Tot de sportieve kenmerken van de smart BRABUS Xclusive red edition behoren onder andere de krachtige 75 kW turbomotor met sportieve transmissie en het BRABUS sportuitlaatsysteem, titaankleurige BRABUS koplampen en het BRABUS sportonderstel met 16"/17" BRABUS monoblock VII lichtmetalen wielen. Bij de kleur van de velgen heeft de klant de keuze tussen zilver, glanzend zwart en mat grijs. Ze vormen in alle gevallen een duidelijk contrast met het sportieve jupiterrood van de bodypanels en de tridion veiligheidskooi.

Ook het interieur is dynamisch en exclusief. De zwarte BRABUS lederen stoelen met rode sierstiksels en het BRABUS logo in de hoofdsteunen zorgen voor prima lendensteun. Zwarte lederoptiek met rode sierstiksels sieren ook het dashboard, de kniepad, deurbekleding en de opbergvakken in de portieren. Het met leder beklede driespaaks stuurwiel met schakelflippers en de automatische schakelfunctie 'softtouch' ligt plezierig in de hand. De schakelpookknop is voorzien van een rood BRABUS logo. Sommige interieurelementen zoals de bekleding van de stoelconsole zijn contrasterend uitgevoerd in glanzend jupiterrood.

Tot de standaarduitrusting van de smart BRABUS Xclusive red edition behoren onder meer stoelverwarming, sidebags, elektrisch bedienbare ramen, automatische airco en een transparant panoramadak met zonwerend glas.

Overzicht van de modellen:

Motorisering/vermogen

Motor

Cilinderinhoud

Prijs in euro inclusief

BTW en BPM*

smart BRABUS Xclusive red edition Coupé

1,0 l (75 kW/102 pk) Benzine mhd

3-cilinder lijnturbomotor

999 cm3

26.139,-

smart BRABUS Xclusive red edition Cabrio

1,0 l (75 kW/102 pk) Benzine mhd

3-cilinder lijnturbomotor

999 cm3

29.438,-

*Voorlopige prijzen