09
juni
2009
|
02:00
Europe/Amsterdam

Scheepstra zet de bloemetjes buiten met acht nieuwe Mercedes-Benz voertuigen

Scheepstra bloemsierkunst uit Amsterdam heeft recentelijk het complete wagenpark vervangen. Het bedrijf heeft naast de twee B-Klasses, vijf Sprinters en één Sprinter chassiscabine met laadbak de allereerste Mercedes-Benz voertuigen in het wagenpark opgenomen. Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagendealer Biemond & van Wijk uit Haarlem heeft de levering verzorgd.

Scheepstra bloemsierkunst

Het bedrijf, dat onderdeel is van Bloemen Aalsmeer BV, is met drie vestigingen in Amsterdam al 35 jaar actief in de bloemen- en plantenbranche. Met veel passie en vakmanschap worden er verschillende creaties voor particulieren en bedrijven gemaakt. Voor de zakelijke markt richt men zich voornamelijk op het hogere bedrijvensegment zoals banken en hotels. De planten, bloemstukken en boeketten worden desgewenst door Scheepstra bloemsierkunst in heel Nederland bezorgd. Het assortiment in de winkels is verder aangevuld met bloempotten, plantenbakken en accessoires.

Mercedes-Benz wagenpark

Scheepstra bloemsierkunst heeft voor het eerst in haar bestaan Mercedes-Benz voertuigen in het wagenpark opgenomen. Het kwaliteitsimago, de betrouwbaarheid en het aantrekkelijke laadvolume hebben tot deze beslissing bijgedragen. Bovendien kan men met deze voertuigen rekenen op een aantrekkelijke kilometerkostprijs, lange onderhoudsintervallen en een verrassend hoge restwaarde. Het wagenpark bestaat nu uit twee B-Klasses 170 die worden ingezet voor inkoop en klantenbezoek, vijf Sprinters 311 CDI met automatische versnellingsbak die gebruikt worden voor het afleveren van bloemen en één Sprinter chassiscabine met laadbak waarmee de bloemen vanaf de bloemenveiling naar de eigen groothandel worden getransporteerd. De vijf Sprinters 311 CDI hebben een wielbasis van 3250 mm. Hierdoor zijn ze bijzonder wendbaar en daarom zeer geschikt voor gebruik in de stad. Eén van deze Sprinters heeft een verhoogd dak voor extra laadvolume. Alle Sprinters zijn op verzoek van Scheepstra bloemsierkunst door Biemond & van Wijk uitgerust met een navigatiesysteem en PARKTRONIC, waarmee de bestuurder eenvoudig en veilig een krappe parkeerplaats in manoeuvreert.