08
maart
2023
|
15:20
Europe/Amsterdam

Samenwerking Mercedes-Benz en Hunkering Surrealism Ball

Bekijk Mercedes X Hunkering (15sec Reel)
Mercedes X Hunkering (15sec Reel)
Bekijk Mercedes X Hunkering (30sec Landscape)
Mercedes X Hunkering (30sec Landscape)

Mercedes-Benz is een samenwerking aangegaan met Hunkering. Het dance merk uit Amsterdam organiseert op zaterdag 11 maart 2023 in de tot surrealistische balzaal omgetoverde Westerunie het Hunkering Surrealism Ball. Mercedes-Benz zorgt met de volledig elektrische luxe limousine EQS voor het vervoer van de surrealistisch geklede gasten. Ook zal er een EQS statisch zichtbaar zijn in het excentrieke decor van het evenement.

Het Hunkering Surrealism Ball is een dance event, met als line-up onder meer Undercatt, M.A.N.D.Y., Kapibara Rose Ringed, Bilgeco en Robbie Rise. Het evenement is geïnspireerd op het Rothschild Surrealist Ball, mede gehost door Salvador Dalí in 1972. Het originele surrealistische bal in Parijs trok, naast Dalí, diverse  beroemdheden aan. Hunkering creëert een eigentijdse editie van een van de meest toonaangevende evenementen in het surrealisme. Daarbij zal kunst en creativiteit centraal staan naast de muziek, onder andere door kostuums beschikbaar te stellen aan bezoekers, een spectaculair decor en een uniek muzikaal aanbod.

De EQS is de limousine bij uitstek voor het vervoer van de gasten naar het Hunkering Surrealism Ball. Zowel het exterieur- als interieurdesign van de elektrische luxe limousine sluit naadloos aan bij het bijzondere decor van het evenement. De EQS kan met bijna alle zintuigen worden ervaren en brengt het topmodel naar een nieuwe dimensie qua esthetiek en luxe. Net als de excentriek geklede gasten is het interieur van de EQS, met het MBUX Hyperscreen, visueel indrukwekkend. Het hoogwaardige, gedetailleerde design zorgt voor een ‘wow-effect’. De minimalistische vormgeving zorgt samen met de glazen ‘golf’ van het MBUX Hyperscreen voor een avant-gardistische architectuur van de cockpit. Zowel nieuwe als traditionele materialen en kleuren geven het interieur een bijzondere ambiance.

Over Hunkering

Hunkering is een van de nieuwste dance merken in Amsterdam en organiseert evenementen met een bijzondere invalshoek op unieke locaties. Na het organiseren van Hunkering In Concert, Hunkering On Water en Hunkering Club CS tijdens de pandemie, richt de organisatie zich in 2023 weer op grootse, conceptuele dance shows.