06
september
2005
|
02:00
Europe/Amsterdam

Rolling Stones on tour met nieuwe Mercedes-Benz R-Klasse

  • Mercedes-Benz ondersteunt “A Bigger Bang”-tournee

  • Dit najaar 60 concerten in Verenigde Staten en Canada

  • Harman/kardon-geluidssysteem in R-Klasse zorgt voor een unieke sound

De legendarische Rolling Stones maken tijdens het Amerikaanse en Canadese deel van hun recentelijk gestarte tournee “A Bigger Bang” gebruik van de nieuwe Mercedes-Benz R-Klasse. Het gebruik van de auto’s is onderdeel van de ondersteuning van de “A Bigger Bang”-tournee door Mercedes-Benz USA. De Mercedes-Benz R-Klasse is sinds de start van de tournee op 21 augustus in het Fenway Park in Boston in gebruik. De auto is bij elk van de in totaal 60 concerten die dit najaar in de Verenigde Staten en Canada op het programma staan prominent aanwezig. Bovendien heeft Mercedes-Benz USA een unieke “signature-edition” van de nieuwe R-Klasse besteld, een auto die door alle bandleden van de Rolling Stones zal worden gesigneerd en op een later tijdstip ten behoeve van een goed doel zal worden geveild.

“De concerten zijn een perfecte gelegenheid om de nieuwe en revolutionaire R-Klasse en zijn sublieme harman/kardon-geluidssysteem voor te stellen in combinatie met een band die toonaangevend is in de historie van rock-and-roll”, aldus Carol Goll, general manager brand experience marketing van Mercedes-Benz USA.

Via een speciale website organiseert de Amerikaanse importeur prijsvragen, waarbij deelnemers twee first-class vliegtickets en concertkaarten voor een bezoek aan één van de optredens tijdens het Europese deel van de “A Bigger Bang”-tournee van de Rolling Stones kunnen winnen. Bovendien spelen de Stones een prominente rol in de promotiecampagne voor de introductie van de Mercedes-Benz R-Klasse in Noord-Amerika, die voor 26 oktober aanstaande op het programma staat.

Het harman/kardon LOGIC 7 geluidssysteem in de nieuwe Mercedes-Benz R-Klasse zorgt voor een unieke sound. Het systeem is ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen de car-audio-specialisten van harman/kardon en de ontwerpteams van de Mercedes-Benz R-Klasse.