07
april
2016
|
02:00
Europe/Amsterdam

Restaurant 3 Zussen wint hoofdprijs van actie Mercedes-Benz Bestelwagens op Horecava

Een dolblije Marjolein ’t Riet, Marketing Manager bij trendy restaurant 3 Zussen uit Meteren, nam recent de sleutels van een Mercedes-Benz Citan in ontvangst. De compacte bestelauto vormde de hoofdprijs in een opvallende actie van Mercedes-Benz tijdens de Horecava 2016 in Amsterdam RAI. De aankomende twee jaar maakt restaurant 3 Zussen geheel zorgeloos gebruik van de fraai bestickerde alleskunner van Mercedes-Benz, de eerste keus van menig zzp’er en mkb’er.

Op de Amsterdamse Horecava-beurs was Mercedes-Benz begin dit jaar present met het volledige bestelwagenprogramma, variërend van de compacte Citan en de Vito, verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2016, tot de Sprinter. Bezoekers van de Horecava maakten op de stand van Mercedes-Benz kans op twee jaar geheel verzorgd rijden in een Citan. Het geluk was 3 Zussen goedgezind, want het lot heeft bepaald dat het restaurant de komende twee jaar kosteloos over de compacte Citan kan beschikken.

In 1980 opende restaurant Den Tol in Meteren de deuren van een grondig verbouwde nostalgische T-boerderij. Vorig jaar werd de scepter overgenomen door zoon van de oprichter Mari de Jongh en kleinzoon Peter Jan van Horsen. Restaurant 3 Zussen Meteren, de nieuwe naam, is dan ook een echt familiebedrijf, met een vernieuwde formule op een sfeervolle locatie.

“Binnenkort openen we nog een ander fraai pand, Bellevue aan de Waal in Tiel, waar onder hetzelfde dak ook ons andere bedrijf, Tres Tapas en Winebar, zal worden ondergebracht,” zegt Marjolein ’t Riet. “Met deze nieuwe vestiging in het verschiet kunnen wij de Citan erg goed gebruiken. We willen Mercedes-Benz graag bedanken voor de mogelijkheid om twee jaar lang in zo’n praktische en fraaie Citan te rijden, en wie weet daarna….”

De bestelwagens van Mercedes-Benz behoren tot de favorieten van horecaondernemers. Niet alleen vanwege de praktische gebruiksmogelijkheden, de grote betrouwbaarheid en de lage gebruikskosten, maar ook het representatieve karakter sluit naadloos aan bij de gewenste uitstraling van ondernemingen in de horeca. De Citan is in het bijzonder geschikt voor het afleveren van bestellingen in de (binnen)stad dankzij zijn compacte afmetingen en grote wendbaarheid.

De Mercedes-Benz Citan is leverbaar vanaf € 11.990 of € 319 per maand, exclusief btw/bpm. Via www.besteleenbestelwagen.nl is de Citan ook online te bestellen, met een voordeel oplopend tot wel 15% op het maandbedrag. Eigenaren van een Mercedes-Benz bestelwagen kunnen in ons land vertrouwen op een optimale serviceverlening dankzij 70 Van ProCenters. Het Van ProCenter voorziet in een 100% bedrijfsmatige mobiliteit, ruime openingstijden, passend vervangend vervoer en indien gewenst haal- en brengservice van en naar het Van ProCenter.