11
mei
2006
|
02:00
Europe/Amsterdam

Profiteer nu van de laatste smart forfours

Het zal vrijwel niemand ontgaan zijn: de laatste smart forfours rollen op dit moment van de band. Er zijn er nog minder dan duizend beschikbaar, een aantal dat per dag terugloopt. Volgens sommige kenners heeft de smart forfour het zelfs in zich om uit te groeien tot klassieker. Je kunt er dus één kopen en wegzetten tot over dertig jaar, maar erin rijden is natuurlijk nog veel beter én leuker. Zeker nu, want er zijn extra aantrekkelijke aanbiedingen voor de laatste smart forfours. Iedere koper (m/v) van een smart forfour pakt € 2.000 korting mee. Daarnaast zijn er nog twee speciale uitvoeringen. Maar haast is geboden, want hier geldt: op is op!

De eerste speciale uitvoering is de smart forfour summer-edition. Dit model is voorzien van een gratis elektrisch glazen schuifdak en airconditioning en is te koop vanaf € 13.500. Daarnaast is er de 4you-edition, die al verkrijgbaar is vanaf € 10.990. Op elke smart forfour zit nu twee jaar fabrieksgarantie en twee jaar verlengde garantie. Met het brandstofverbruik zit het ook wel goed: bijvoorbeeld de zuinige smart forfour met 1.1 benzinemotor verbruikt gemiddeld 5,5 liter per 100 kilometer.

Kijk voor meer informatie en dealeradressen op de speciale website www.smartfouryou.nl. Maar zorg wel dat je op tijd bent…