15
oktober
2013
|
02:00
Europe/Amsterdam

Privilease particuliere lease nu ook voor Mercedes-Benz CLA, in 2014 ook voor GLA

Privilease, de aantrekkelijke all-in leasevorm voor particuliere rijders, is er nu ook voor de CLA-Klasse. De nieuwe GLA-Klasse zal vanaf volgend jaar eveneens via een Privilease-constructie van Mercedes-Benz Financial beschikbaar zijn. Mede door deze uitbreiding van het aanbod is de Privilease-website volledig vernieuwd. Dit gaat bovendien gepaard met een zeer interessante aanbieding: klanten die voor het einde van dit jaar kiezen voor een Mercedes-Benz A-, B-, CLA- of C-Klasse met Privilease-contract, krijgen een exclusief afleverarrangement cadeau. Dé attractie daarvan is de aflevering van de nieuwe auto bij de fabriek in Duitsland (Stuttgart of Bremen).

Privilease van Mercedes-Benz Financial is een unieke leasevorm voor particulieren. Met onmiddellijke ingang is deze er nu ook voor de innovatieve CLA-Klasse. Bij Privilease rijden klanten voor een vast bedrag per maand een nieuwe Mercedes-Benz. In het bedrag is behalve brandstof alles inbegrepen: wegenbelasting, verzekering, reparatie en onderhoud en vervangend vervoer. Voor klanten betekent dit: volstrekt zorgeloos rijden zonder verrassingen. Ook al omdat onderhoud en reparaties worden uitgevoerd door de officiële Mercedes-Benz dealer. Privilease was er tot voor kort voor de A-, B- en C-Klasse. De CLA-Klasse komt daar nu bij. Medio 2014 is ook de stoere GLA-Klasse via Privilease te rijden.

Nieuwe Privilease-site: persoonlijke dienstverlening centraal

De site www.privilease.nl is mede door de uitbreiding van het aanbod compleet vernieuwd. Een handige functionaliteit is bijvoorbeeld de mogelijkheid om direct een aanvraag te plaatsen. Ook zijn online gemaakte berekeningen direct door te sturen naar het eigen mailadres zodat ze later nog eens rustig bekeken kunnnen worden. Ook is er nu de mogelijkheid om live te chatten met een medewerker van Mercedes-Benz Financial – maatwerk is immers mensenwerk. Daarmee past de nieuwe site perfect in de filosofie van Mercedes-Benz: het merk levert niet alleen producten van topklasse, ook de dienstverlening is van het hoogste niveau. 

Gratis afleverarrangement

Om de aanvulling van het Priviliease-gamma met de CLA en de livegang van de nieuwe site te vieren, heeft Mercedes-Benz Financial een feestelijke aanbieding. Klanten die voor 31 december van dit jaar een nieuwe Mercedes-Benz met Privilease-contract bestellen, krijgen een volledig verzorgd afleverarrangement voor twee personen ter waarde van 600 euro cadeau. Dit omvat een reis naar Duitsland (eigen vervoer), een overnachting in een luxe hotel inclusief ontbijt en diner, een bezoek aan het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart of een GLK-off-road experience in Bremen en een rondleiding in de fabriek in Stuttgart of Bremen. Het hoogtepunt is de aflevering van de nieuwe auto in het Kundencenter van de fabriek. De klant rijdt de nieuwe auto persoonlijk naar huis. Deze speciale aanbieding is geldig voor alle Privilease-modellen: A-, B-, CLA- en C-Klasse.