06
april
2007
|
02:00
Europe/Amsterdam

Per Peschar is benoemd tot Product PR Manager Mercedes Car Group

Met ingang van 1 mei a.s. is de heer Per Peschar bij DaimlerChrysler Nederland op de afdeling Corporate Communications benoemd tot Product PR Manager Mercedes Car Group. In deze hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor de public relations van Mercedes-Benz personenauto’s, AMG, McLaren, Maybach en smart.

Tot zijn benoeming was Per Peschar (29) werkzaam bij General Motors Benelux B.V. in verschillende functies, onder meer als coördinator Public Affairs en marketing carline manager Compact Vehicles.

“De nieuwe Mercedes-Benz C-Klasse en de nieuwe smart fortwo staan net bij de dealers en zijn op de AutoRAI heel goed ontvangen door het publiek. Ik verheug me erop een bijdrage te kunnen leveren aan het verder uitbouwen van de sterke reputatie van het merk Mercedes-Benz en het jeugdige elan van smart ”, zegt Per Peschar over zijn nieuwe functie.

De afdeling Corporate Communications heeft tot taak corporate communications- en public relations activiteiten te initiëren, te ontwikkelen en uit te voeren ten behoeve van de verschillende divisies van DaimlerChrysler Nederland B.V.