21
december
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

Patisserie De Rouw kiest weer voor de Mercedes-Benz Vito

Afgelopen maand heeft Patisserie De Rouw uit Vught een nieuwe Mercedes-Benz Vito 113 CDI in gebruik genomen. Deze Vito werd ter vervanging van de oude Vito aangeschaft en wordt net als zijn voorganger ingezet voor de bezorging van de ambachtelijke producten van de patisserie.

De bezorging van de met zorg bereide taarten en andere delicatessen houdt Patisserie De Rouw in eigen hand. Hiervoor heeft men een eigen bezorgdienst met een wagenpark van drie bestelwagens waaronder twee Mercedes-Benz Vito’s die de producten tot ver buiten de Brabantse regio afleveren. Ter vervanging werd afgelopen maand een nieuwe Mercedes-Benz Vito 113 CDI in gebruik genomen. De Vito van de nieuwe generatie wordt aangedreven door een zuinige en schone viercilindermotor. In combinatie met de nieuwe ECO Gear versnellingsbak is de bestelwagen nog rendabeler en duurzamer. Het vernieuwde interieur en het nieuw ontwikkelde onderstel maken de Vito nog stiller en prettiger om in te rijden. Deze Vito is net als zijn voorganger ingericht als koelwagen. Naar verwachting zal men zo’n 65.000 kilometer per jaar afleggen. Mercedes-Benz bedrijfswagendealer Rüttchen Den Bosch leverde de nieuwe Vito met een fraaie bestickering. Net als bij de vervaardiging van de producten speelt bij Patisserie De Rouw ook bij de keuze van de bestelwagens de uitstraling en de betrouwbare kwaliteit een grote rol. Daarnaast hecht men aan de goede relatie met de dealer Rüttchen uit Den Bosch die het onderhoud aan de Vito verzorgt.

Patisserie De Rouw

Patisserie De Rouw uit het Brabantse Vught mixt ambachtelijke kwaliteit met creativiteit. Het bedrijf heeft een prachtige winkel met de mooiste kunstwerkjes van gebak en chocolade. Deze worden door zo’n 35 toppatissiers, chocolatiers en banketbakkers met veel passie gecreëerd. Hier geldt als ijzeren regel dat alles in eigen huis en vers wordt bereid. Hierdoor onderscheidt Patisserie De Rouw zich met een uniek product. Dit blijft niet onopgemerkt want regelmatig wint men prestigieuze prijzen. Zo werd men al vier keer uitgeroepen tot de beste banketbakkerij en heeft men onlangs de derde plaats veroverd in de strijd om het Beste Brabantse Worstenbroodje. Op alle fronten straalt dit bedrijf professionaliteit uit en het is dan ook niet vreemd dat Patisserie De Rouw volgens Hygienecode HACCP gecertificeerd is.