19
februari
2008
|
01:00
Europe/Amsterdam

Parelmoerwitte Actros voor D. Brussee & Zn. B.V.

De Actros 1844 LS van lijndienst D. Brussee & Zn. is een bijzondere verschijning. De Mercedes-Benz truck is smetteloos parelmoerwit gespoten en rijdt wekelijks verse snijbloemen en planten naar Ierland. D. Brussee & Zn. is niet alleen zeer tevreden over het fraaie uiterlijk, ook over de prestaties van de Actros is men enthousiast.

Stoere uitstraling

De Actros 1844 LS is in de parelmoerwitte huisstijlkleur van de D. Brussee & Zn. gespoten en ziet er stijlvol uit. De vier verstralers versterken de uitstraling van de truck. Daarnaast is de Actros uitgerust met onder andere een exclusieve ‘Black-edition grille’, een bull-bar en twee dubbele luchthoorns. Bovenop de truck prijkt de toepasselijke naam ‘The Bruss Brothers’. Truckliefhebbers stoppen geregeld bij de vestiging van D. Brussee & Zn. in Rijnsburg om deze bijzonder fraaie combinatie op de plaat te zetten. Ook de vaste chauffeur is zeer enthousiast over zijn truck en vindt het een visitekaartje voor het bedrijf.

Actros 1844 LS

De Actros 1844 LS is het tweede Mercedes-Benz voertuig in het zestien eenheden tellende wagenpark van D. Brussee & Zn. De trekker is onder andere voorzien van de Mercedes PowerShift automatische versnellingsbak. Deze automaat heeft door de nieuwste besturingstechnologie, die de zware synchronisatie in de bak vervangt, een eigengewicht dat vijftig kilo op het voertuiggewicht bespaart. Daarnaast levert het sneller en soepeler schakelen meer comfort op voor de chauffeur. Dit zorgt voor minder fysieke inspanningen en uiteindelijk ook voor meer veiligheid. In combinatie met de zuinige Euro 5-motor wordt het rendement nog verder verhoogd. Deze voordelen zijn goed merkbaar omdat de Actros op jaarbasis zo’n125.000 kilometer van en naar Ierland rijdt voor het vervoer van verse snijbloemen en planten.

Goed samenspel

De Actros is aangeschaft bij Mercedes-Benz bedrijfswagendealer LIAM Rijnsburg. D. Brussee & Zn. is al meer dan veertig jaar klant bij LIAM en doet er naar volle tevredenheid zaken mee. De trucks met de zilveren ster worden ook periodiek onderhouden door deze bedrijfswagenspecialist uit Rijnsburg. Hoewel men strikt vasthoudt aan een meermerkenbeleid in het wagenpark, is men zeer te spreken over de bedrijfswagens van Mercedes-Benz. Mede daarom heeft men onlangs weer een order geplaatst voor een extra Actros 2551 met V8-motor. Bovendien heeft de directie van D. Brussee & Zn. ook een Mercedes-Benz CL 500 AMG personenwagen in gebruik genomen. Uiteraard ook in de stijlvolle parelmoerwitte kleurstelling.