22
juli
2010
|
02:00
Europe/Amsterdam

Online casting via Youtube – nieuwe smart als prijs voor de leukste ‘spoof’: Win een smart met persiflage van ‘Gooische Vrouwen’

Voor de productie van ‘Gooische Vrouwen – de film’ onder leiding van regisseuse Will Koopman wordt nog gezocht naar mensen voor het bezetten van twee rollen als zogeheten ‘edel-figuranten’. In samenwerking met smart is een online-casting via Youtube gestart, waarbij kandidaten auditie kunnen doen door een filmpje te uploaden via Youtube. De 50 beste kandidaten worden uitgenodigd voor de beslissende auditie bij de smart-importeur in Utrecht. Bovendien is er, eveneens via Youtube, een nieuwe smart te winnen! Kijk snel op youtube.com/gooischevrouwen voor meer informatie.

Voor de film wordt gezocht naar iemand voor de rol van pizzakoerier en iemand voor de rol als serveerster. De tekst die ze moeten zeggen, wordt bekendgemaakt in het instructiefilmpje op het Youtube-kanaal van ‘Gooische Vrouwen’. Kandidaten kunnen hun filmpjes uploaden voor 8 augustus. De beste 50 auditanten worden uitgenodigd voor de uiteindelijke auditie, die op 14 augustus in Utrecht wordt gehouden. Daar zal regisseuse Will Koopman beslissen, wie de rollen van pizzakoerier en serveeerster in ‘Gooische Vrouwen – de film’ krijgt. De inzenders van de tien best bekeken Youtube-auditiefilmpjes krijgen twee kaarten voor de officiële première van de film, die in maart 2011 plaatsvindt.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een nieuwe smart fortwo edition pure ter waarde van € 8.990 te winnen. Hiervoor moet je een ‘spoof’ van ‘Gooische Vrouwen’ maken, waarin een smart voorkomt. Wat een ‘spoof’ precies is, wordt ook uitgelegd in het filmpje op het Youtube-kanaal van ‘Gooische Vrouwen’. Deze filmpjes kunnen tot 8 ugustus worden geupload. Uit de tien best bekeken filmpjes selecteert regisseuse Will Koopman de winnende inzending, die wordt beloond met een smart fortwo!

Wie inspiratie wil opdoen, kan in ieder geval terecht bij de smart-dealer. Daar krijg je bij het maken van een proefrit in de smart fortwo de officiële DVD van ‘Gooische Vrouwen’, seizoen vijf. Voor het maken van een afspraak: klik op de actiebanner op youtube.com/gooischevrouwen of surf naar www.wieslimisrijdtsmart.nl