04
maart
2010
|
01:00
Europe/Amsterdam

Officieel op 110 punten gecontroleerd en goedgekeurd - Used1: Nieuw label voor gebruikte bestelwagens van Mercedes-Benz

Mercedes-Benz heeft het Used1 bestelwagenlabel geïntroduceerd voor de Vito, Sprinter, Viano en Vario. Het label verzekert de gebruiktewagenkoper, voor een aantrekkelijke aanschafprijs, een betrouwbaar voertuig dat op 110 punten gecontroleerd is. Bovendien is op de bestelwagen garantie van toepassing.

Vraag naar kwaliteit

Met het gebruikte bestelwagenlabel Used1 wil Mercedes-Benz een markt bedienen voor de kopers van bestelwagens die op zoek zijn naar betrouwbare mobiliteit voor een vastgestelde, reële prijs en garantie. Een Used1 bestelwagen is daarom voor de verkoop op 110 punten gecontroleerd en goedgekeurd. Dit garandeert de koper dat het voertuig aan de hoge kwaliteitseisen van Mercedes-Benz voldoet. Niet voor niets hanteert Mercedes-Benz voor Used1 de pay-off ‘Vertrouwen is goed. Controle is beter.’ Hiermee onderstreept Mercedes-Benz dat het label meer is dan alleen een naam. Met het keurmerk is de klant bij aanschaf verzekerd van een betrouwbaar voertuig. Een Used1 voertuig voldoet namelijk ook nog aan de volgende voorwaarden:

  • Kilometerstand lager dan 180.000 en maximaal 5 jaar oud

  • Transparante voertuiggeschiedenis

  • Inclusief NAP (Nationale Auto Pas) en APK

  • Vrij van belettering/bestickering/beschildering

  • 12 Maanden garantie

 Frisse start

Het Used 1 label wordt landelijk wordt uitgerold en verschillende, strategisch gelegen dealers gaan met het label de markt op. EMA B.V., Mercedes-Benz Dealer Bedrijven, ROGAM, Smeets, Stern Auto, Baan Twente en Wensink zullen als eerste bestelwagens onder het Used1 label gaan verkopen. De ervaringen van deze dealers worden gebruikt om het label verder op de behoeften van de klant af te stemmen, waarna andere dealers zullen volgen.

Op de website www.used1.nu is de meest actuele Used1 voorraad van de aangesloten dealers te vinden.