13
april
2017
|
16:24
Europe/Amsterdam

Nu leverbaar: Mercedes-Benz Vito ‘Bestelauto van het Jaar’-editie

Mercedes-Benz heeft voor de Vito – Bestelauto van het Jaar 2016 en 2017 – een speciale, gelimiteerde editie uitgebracht. Deze Vito 111 CDI L ‘Bestelauto van het Jaar’-editie laat wat uitrusting betreft niets te wensen over en onderstreept alle sterke eigenschappen die de Vito voor de tweede keer op rij deze felbegeerde titel hebben bezorgd.

  • Editie-voordeel minimaal € 4.900
  • Totale financiële voordeel in combinatie met services kan oplopen tot € 6.800

Overtreffende trap

Voor bestuurders van een Mercedes-Benz Vito was er wat uitrusting betreft absoluut al geen reden tot klagen. Het complete uitrustingsniveau van de populaire middelgrote bestelwagen is een van de sterke eigenschappen waarmee de Vito de toon zet in zijn segment. Met de ‘Bestelauto van het Jaar’-editie op basis van de Vito 111 CDI L onderstreept Mercedes-Benz deze kwaliteiten. Deze nieuwste, gelimiteerde uitvoering onderscheidt zich door zijn meeruitrusting met een aantal praktische en comfortabele opties, zoals airconditioning, AUDIO 10 met Bluetooth, cruisecontrol, bijrijdersbank, comfortstoel voor de bestuurder, trekhaak, laadruimtebekleding, sidebars en achterdeuren.

Nog meer voordeel

Het financiële voordeel op de meeruitrusting van de Mercedes-Benz Vito 111 CDI L ‘Bestelauto van het Jaar’-editie bedraagt € 3.400. In combinatie met een inruilpremie van € 1.500 komt het voordeel op minimaal € 4.900. Mooier wordt het nog door een aantal aanvullende acties bij de aanschaf van deze bestelauto, waarmee het totale voordeel kan oplopen tot maar liefst € 6.800. Zo profiteert de klant van slechts 4% rente op de financiering in combinatie met SterService, wat bovendien een cheque voor accessoires ter waarde van € 400 oplevert. Een interessante korting op de WA/cascoverzekering maakt het compleet.

Mercedes-Benz Vito Bestelauto van het Jaar 2016 en 2017

Moeilijker dan het behalen van de eerste plaats is het behouden van die plek. Daar heeft de Vito van Mercedes-Benz geen enkele moeite mee. Na het behalen van de prestigieuze ‘Bestelauto van het jaar 2016’-award prolongeerde de Vito dit met de titel in 2017. Doorslaggevende eigenschappen voor het succes waren de uitstraling, rijeigenschappen, veiligheid, volledigheid van het leveringsprogramma en het comfortniveau van de Vito, evenals de professionele Van ProCenter-dealerorganisatie.

Jorus Vos, Managing Director van Mercedes-Benz Vans: “Tweemaal achtereen de titel ‘Bestelauto van het Jaar’ voor de Vito, daar zijn we ontzettend trots op. Zeker niet onbelangrijk daarbij was de rol die de Van ProCenters spelen, waarmee wij een 100% bedrijfsmatige mobiliteit garanderen door ruime openingstijden, passend vervangend vervoer en een haal- en brengservice. Redenen te over voor Mercedes-Benz om ter gelegenheid van de titel deze speciale Vito tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden op de markt te brengen.”