10
juni
2010
|
02:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe sterren bij PSV

  • Mercedes-Benz officieel autosponsor PSV

  • Spelers en staf rijden Mercedes-Benz

  • Overeenkomst met een looptijd van zes jaar

Mercedes-Benz en Athlon Car Lease zijn de nieuwe autosponsors van topclub PSV. De overeenkomst heeft een loopduur van zes jaar en gaat met ingang van het nieuwe voetbalseizoen in. Alle selectiespelers, het management, stafleden en andere functionarissen van PSV krijgen daarbij de beschikking over een Mercedes-Benz.

Voetbalvereniging PSV is zeer verheugd over de (hernieuwde) samenwerking met Mercedes-Benz. Tiny Sanders van de Eindhovense topclub: “Mercedes-Benz is een
A-merk dat staat voor de allerhoogste kwaliteit in de automotive-branche. Bovendien hebben PSV en Mercedes-Benz al eerder een lange en constructieve samenwerking gehad - van 1999 tot 2006 was het ook sponsor van PSV. Vandaag telt vooral dat Mercedes-Benz qua uitstraling, kwaliteit, veiligheid en verantwoorde mobiliteit een natuurlijke partner is.”

Ook manager Commerciële Zaken & Relatiebeheer Miriam van Moll van PSV is tevreden met de nieuwe overeenkomsten. “De terugkeer van Mercedes-Benz in onze sponsorpiramide is een schitterende stap voor de club en laat zien dat onze ambities onverminderd groot zijn. De keuze voor Athlon Car Lease is een voor de hand liggende met De Lage Landen als business partner van PSV. Deze internationale uitstraling past goed bij PSV.”

 De uitstraling van Mercedes-Benz én PSV

Martin Hegeman, Divisiedirecteur Mercedes-Benz Cars, is enthousiast over de samenwerking tussen ‘zijn’ merk en PSV: “Jarenlang hebben we uitstekend samengewerkt en dat gaan we vanaf nu weer doen met een overeenkomst die nadrukkelijk op de lange termijn is gericht. PSV is een topclub in Nederland, met uitstraling tot ver over de grens. We zijn blij dat wij daar weer deel van uitmaken.” Mercedes-Benz dealers EMA in Eindhoven en ASV in Veghel verzorgen de levering en het onderhoud van de Mercedes-Benz producten.

 Athlon Car Lease: “Uitbreiding partnership”

Bij de leasing van de auto’s van Mercedes-Benz wordt PSV ondersteund door Athlon Car Lease. “Wij zijn verheugd over deze samenwerking met PSV. Uiteraard zijn we er trots op en het is een mooie uitbreiding van het reeds jarenlange partnership tussen De Lage Landen - waar Athlon Car Lease onderdeel van uit maakt - en PSV”, aldus Valentijn de Jong, Senior Vice President Commerce van Athlon Car Lease.